Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd pobrać oryginalny Windows 8?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mialem zainstalowanego oryginalnego windowsa 8 
ale sforamtowalem wszytsko co sie da i nie mam go zapisaneego na partycji skad sciiagnac oryginal mam klucz.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

-Pobierz  ten program http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=262204

-Uruchom go i wpisz swój klucz systemu

-Pobierz i zainstaluj Windows 8

chwila, jakim prawem ma to wykonac skoro siedzi na czystym dysku bez os'a?

masz dl iso

http://go.microsoft.com/fwlink/p/?linkid=271128

http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/upgrade-product-key-only

­

Opublikowano

no wlasnie mam windowsa 7 ii chce wrocic do win 8

i mam problem, kupilem lapka z win 8, i myslalem ze klucz jest pod spodem a jak sie okazalo to wcale klucz nie jest, przewertowalem tez pudeko po lapku i nic tam nie moge znalezc jakies pomysly macie moze gdzie ten glupi klucz windowsa 8 mozna znalezc?

mam tylko bajerancka naklejke windows 8 pod spodem lapka.

ok znalazlem takie cos

Microsoft do not provide Windows 8 keys for preinstalled OEM versions (it is not necessary as the key is embedded). Consequently, a COA label is not issued. You simply need to execute 'Acer Recovery Management' at boot up with Alt + F10. (Note, any data will be lost as your machine will revert to its original shipped state.) A key will not be required.

czy mozliwe jest to ze skasowalem partycje recovery laptopa ? przy reinstala na siodemke?

no to czyli skasowalem bo wciskajac alt i f10 nic sie nie dzieje, sie pozbylem oryginalnego windowsa super xF

jest jakas mozliwosc odzyskania tej partycji ?

no niestety nie da rady tego odzyskac, bym musial dac do serwisu :)

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

hop oto odpowiedz acera :)

Szanowny/a Fsdsadasdas

W celu dokonania zamówienia bezpłatnych płyt recovery z systemem Windows 8, proszę o przesłanie danych adresowych wraz z numerem telefonu i numerem seryjnym urządzenia na adres:
[email protected]

Z powazaniem,
Biuro Obslugi Klienta Acer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...