Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Pl Fish Bot Jak nie dostać bana?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej wątpię poprostu trzeba mieć farta albo robić tak jak mój kolega kiedyś ale nwm czy to teraz zadziała on za pomocą jakiegoś hacka teleportował się na środek morza i tam łowił wtedy gm go nie widział np w m1 i nie sprawdzał czy to fb :D

Opublikowano

Nie ma na to sposobu i raczej nigdy nie będzie dlatego, że teraz nie tylko GM banuję, ale również sam system więc o każdej porze dnia i nocy może Cie poczęstować banem. 

Opublikowano

Moj sposób. 8-10 kont z metinem . Otwierasz w małym oknie . Pobierają fishbota od kamera . Miedzy kontami prowadzisz co jakiś czas dialog . Łowie tak pare miesięcy . Raz tylko gm przy mnie stał i pisał do każdego konta wiec mu odpisałem . Konta musisz pilnować , bo jeśli nie będziesz to ban murowany . Możesz sam łowić bez problemu na 6-8 kont . Bez bota . Lecz to męcząca sprawa .

BUM

Opublikowano

A co zrobic z tym błędem co wyskakuje co chwile co mam zrobic gdy wyskakuje mi taki błąd Nieprawidłowa wersja pliku 'lib/os.pyc Proszę zaktualizować klienta gry przy pomocy patcher

Opublikowano

Moj sposób. 8-10 kont z metinem . Otwierasz w małym oknie . Pobierają fishbota od kamera . Miedzy kontami prowadzisz co jakiś czas dialog . Łowie tak pare miesięcy . Raz tylko gm przy mnie stał i pisał do każdego konta wiec mu odpisałem . Konta musisz pilnować , bo jeśli nie będziesz to ban murowany . Możesz sam łowić bez problemu na 6-8 kont . Bez bota . Lecz to męcząca sprawa .

Ten sposób co kolega napisał jest dobry :) sam tak jade i za fb już od dłuższego czasu bana nie dostałem :) Polecam :) tylko właśnie trzeba robić te dialogi co jakiś czas, i nie blokować szeptu , ani nie ustawiać wylogowania się gdy GM się pojawi :)

A co zrobic z tym błędem co wyskakuje co chwile co mam zrobic gdy wyskakuje mi taki błąd Nieprawidłowa wersja pliku 'lib/os.pyc Proszę zaktualizować klienta gry przy pomocy patcher

daj właściwości -> zgodność -> zaznacz "Tryb zgodności, Uruchom ten program w trybie zgodności z:--> Windows 2000.  ustaw tak . Zrob to na pliku "metin2launch" chyba że masz moda to daj właściowosći na "Metin2Mod_Launch" :) mysle ze pomoze ten sposob :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...