Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupowanie konta od obcej osoby.

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupując konto np przez allegro czy inną strone, co musze zrobic zeby miec 100% pewność ze gosciu nie napisze do riotu ze mu konto ukradli? wystarczy ze poda info typu pierwsze championy, skiny itp a konto odzyska bez problemu.

Da sie w jakis bezpieczny sposob kupic konto? 

Opublikowano

Tak :) Musisz prosic go o podanie pierwszego emailu na ktorym zostalo stworzone konto, oraz dane takie jak, kiedy zostalo stworzone konto i w jakim miesiącu  :)

Tak zmienić email na własny

Jeżeli się nie znasz :) To się nie udzielaj   

Opublikowano

Tak zmienić email na własny

nie znasz sie to sie nie wypowiadaj.

Nawet jak zmienie maila, to gosc poda jakies info o koncie czyli kiedy bylo zalozone, kiedy wbil jakas tam dywizje, pierwsze champy, sprawdza jeszcze ip i pierwszy wlasciciel je odzyska.

Opublikowano

@Kerri

No właśnie to się nie znasz bo założyłeś temat, o ch*j chodzi? Tłumaczysz samemu sobie..

Diss_Stream.png

Opublikowano

@Kerri

No właśnie to się nie znasz bo założyłeś temat, o ch*j chodzi? Tłumaczysz samemu sobie..

Bo wiem, ze podajac podstawowe informacje o koncie mozna je odzyskac, lecz pytam sie czy da sie cos z tym zrobic, zeby po zakupie miec 100% pewnosc ze nikt mi tego konta nie zabierze.

Ale jak ten pajac mi pisze zebym zmienił maila, no to mi ręce opadają...

Opublikowano

Nigdy nie masz pewności!

Konto odzyskuje się w 2-max 5dni więc kupowanie konta to czyste głupstwo .

jak ktoś jest w c**j bogaty to czmu nie ?? ja kupiłem 2x konta plat za 30 zł i sprzedałem po 100

Bo wiem, ze podajac podstawowe informacje o koncie mozna je odzyskac, lecz pytam sie czy da sie cos z tym zrobic, zeby po zakupie miec 100% pewnosc ze nikt mi tego konta nie zabierze.

Ale jak ten pajac mi pisze zebym zmienił maila, no to mi ręce opadają...

nigdy nie masz pewnosci bo zawsze moze podac ci falszywe dane w ktorym zalozyl itd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...