Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETS 2 Wyrzuca mnie do pulpitu podczas ładowania gry ! HELP !

PanBukkit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z grą Euro Truck Symulator 2 problem polega na tym że ja prubuje załadować swoi profil to wyrzuca mnie do pulpit ale dalej słyszę dźwięki i nie wiem co mam zrobić.

Plis pomożcie bo nie wiem co mam z tym zrobić a chce sobie pograć zaznaczam że wcześniej miesiąc temu mi się tak nie działo ale gdy dziś próbuje odpalić gre to właśnie wyskakuje ten błąd.

Opublikowano

Może coś nie tak z save masz ? próbowałeś stworzyć nowy profil i wejść na niego ?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odświeżam temat.
Mam tak samo tylko, że gra mi się całkowicie wyłącza (nie słysze żadnego dźwięku) wczoraj wieczorem gra działała bardzo dobrze, dzisiaj chce wczytać i nic z tego. Dzieje się również tak samo gdy zakładam nowy profil.
Dodam jeszcze, że gra nie jest oryginalna bo ściągałem z torrentów. Ale tak czy inaczej powinna działać.
Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Aha teraz mi wyskakuje błąd Microsoft Visual C++ to ja już przynajmniej wiem, że mam windowsa jakiegoś zje.... <_<
Bo wczoraj wszystko ładnie chodziło a dzisiaj nic a nie możliwe jest żeby mi się coś odinstalowało albo coś ;d

Opublikowano

Polecam kupić grę droga nie jest jeżeli trafisz na promocje bo na torrentach zazwyczaj zasyfione i problemy z grą

76561198069051974.png

CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2,21 GHz

GPU: Nvidia GeForce 8600 GT

RAM: 2 GB

HDD:  SEAGATE 75 GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...