Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Mod Kamer 09.02.2015

wisien07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z metin2mod kamer
sciognalem bota i tak jak tma pisze rozpakowalem go do folderu z metinem mod zadziałal lecz gdy probowalem odpalic go 2 raz i wielokrotnie 3,4,5,6,7,89,0  wyskakuje mi blad nierpawidlowa wersja pliku lib/os/pyc prosze zaktualizowac klienta gry przy pomocy patcher zaktualizowalem nic usunolem logo1 logo 2 i to trzecie niepamietam jak to sie nazywalo uruchomilem jako administrator dalej nic

wylaczylem anty wira i zapore tez nic ;/ dodam takze ze po zresetowaniu kompa dziala ale jak proboje odpalic  2 raz to juz nie dziala tylko 1 raz po wlaczeniu kompa
POMOCYY!!!!!!! Zgory dziekuje za odp

Opublikowano

Ostatnio tak się pieprzy niektórym w tym mi, skopiuj sb folder pack i patcher i zrób folder z nowym clientem, patcher ściągnie  oryginalne pliki, ale wklej pack żeby nie ściągał pół dnia :D  Do takiego nowego clienta zainstaluj moda i powinno śmigać ;)

Opublikowano

niestety to tez nie działa ;/

może macie jakieś inne pomysly typu przeinstalowanie wszystkie czy cos bo ja juz do tego serio nie mam siły ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...