Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PSC 50zł

Kakaoqo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Chcę sobie zakupić CS:GO na steam. Czy PSC 50zł wystarczy mi ?

Tym PSC chcę doładować konto na steam i zakupić grę.

Jeszcze 1 pytanie czy jak kupię CS:GO przez steam będę mógł od razu wymieniać sie przedmiotami lub sprzedawać i kupywać skiny?

Proszę o odpowiedź :)

Opublikowano

1.Nie starczy, ponieważ 50zł PSC to równowartość 10EUR bo nie da się wpłacić 12 lub 13 EUR można tylko 5,10,20 itd. itd. a CS:GO kosztuje 11eur

2. Nie będziesz mógł sprzedawać i kupować skinów ponieważ będziesz musiał najpierw kupić coś ze sklepu steam (czyli jak kupisz CS:GO) a potem odczekać 30 dni od kupna. A wymieniać będziesz mógł.

Opublikowano

1.Nie starczy, ponieważ 50zł PSC to równowartość 10EUR bo nie da się wpłacić 12 lub 13 EUR można tylko 5,10,20 itd. itd. a CS:GO kosztuje 11eur

2. Nie będziesz mógł sprzedawać i kupować skinów ponieważ będziesz musiał najpierw kupić coś ze sklepu steam (czyli jak kupisz CS:GO) a potem odczekać 30 dni od kupna. A wymieniać będziesz mógł.

Co Ty gadasz starczy i jeszcze zostanie do wykorzystania z pinu, gdzie może to wpłacić na mypsc. Jak nie wiesz to nie pisz bzdur.

Opublikowano

Znaczy 50 zł wystarczy Ci (ja tak kupywałem), ale musisz kupić bezpośrednio tym PSC, nie doładowywać portfel. Jeśli chodzi o wymiane to tak, a o korzystanie z rynku, to jeśli kupiłeś kiedyś jeszcze jakąś gre na steam (nie chodzi mi o prezent) to możesz, a jeśli nie musisz odczekać jakiś okres czasu (nie pamiętam dokładnie).

Opublikowano

Znaczy 50 zł wystarczy Ci (ja tak kupywałem), ale musisz kupić bezpośrednio tym PSC, nie doładowywać portfel. Jeśli chodzi o wymiane to tak, a o korzystanie z rynku, to jeśli kupiłeś kiedyś jeszcze jakąś gre na steam (nie chodzi mi o prezent) to możesz, a jeśli nie musisz odczekać jakiś okres czasu (nie pamiętam dokładnie).

Bezpośrednio ? Łap linka i powiedz czy to trzeba przez to co jest w kółeczku* :D

https://imageshack.com/i/ip84MtTDp

Opublikowano

Wiesz ile to jest 1 Euro? W tej chwili 4.19zł, to jak mu nie starczy? 4.19 x 11 = 46.09

Opublikowano

Zrób sobie najlepiej konto na my paysafecard, będziesz dostawał reszte pieniedzy która została z zakupu.

@Kakaoqo

Mam już konto. Czyli muszę tylko doładować swoje konto na mypsc i doładować steam i kupić cs:go ?

Opublikowano

Mam już konto. Czyli muszę tylko doładować swoje konto na mypsc i doładować steam i kupić cs:go ?

Podczas kupowania na steam logujesz sie na mypsc i kupujesz gre

Opublikowano

Nie wystarczy Ci.. 50 zł PSC doładuje Ci portfel steam za 10 euro i zostaną Ci resztki. Cs kosztuje teraz 11 euro.

Opublikowano

Jeżeli kupisz csgo bezpośrednio używając kodu psc to Ci starczy. Jeżeli doładujesz steam wallet to niestety nie, ponieważ można doładować 5, 10, 15...euro, a za 50 dostaniesz 10euro i zostaną Ci resztki na psc. Po zakupie csa musisz odczekać 30 dni aby używać rynku, a żeby trade'owac 15dni.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...