Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turcja czy Rosja

Fernox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie który serwer lepszy? Mam za darmo transfery i chciałbym się na któryś z nich przenieść.

Opublikowano

Co za różnica i tu i tam małpy grają. Ja bym trzymał się od małp jak najdalej, ale jak już musisz to radze turcje.

DAJ MINUSA ^^

Opublikowano

­Mało grałem na Turcji, więc o niej wypowiadać się nie będę, ale moge Ci powiedzieć jak jest na Rosji :)

+ mało flame (jeden flamer co kilka gier)

+ pomocni ludzie

- mało osób, przez co Twoj main moze byc zawsze zbanowany

- długie czekanie w kolejce

Opublikowano

­Mało grałem na Turcji, więc o niej wypowiadać się nie będę, ale moge Ci powiedzieć jak jest na Rosji :)

+ mało flame (jeden flamer co kilka gier)

+ pomocni ludzie

- mało osób, przez co Twoj main moze byc zawsze zbanowany

- długie czekanie w kolejce

Bullshit

kolejki wcale nie są długie, z resztą rzeczy się zgadzam.

Opublikowano

W Turcji same nooby, nawet whooping + evadeee nie zawsze dają wycarrować, jak ci się trafi np. annie i vayne 0/7 i kalista ma mnie na 4 hity to sorka, w Turcji jest tak: jeden team to k***y drugi team to diamenty z westa, więc trochę c*****o się tam gra ( grałem od s3 smurf do teraz p3, bo zbanowali maina i tam nakurwiam )..

Opublikowano

W Turcji same nooby, nawet whooping + evadeee nie zawsze dają wycarrować, jak ci się trafi np. annie i vayne 0/7 i kalista ma mnie na 4 hity to sorka, w Turcji jest tak: jeden team to k***y drugi team to diamenty z westa, więc trochę c*****o się tam gra ( grałem od s3 smurf do teraz p3, bo zbanowali maina i tam nakurwiam )..

Jak Cie 0/7 vayne składa na 4 hity to nie graj w ta gre

Opublikowano

Tu i tu gówniany poziom, oraz kiczowaty język(z dwojga złego to cyrylica chyba gorsza), więc nie polecam się przenosić. Co z tego, że pójdziesz na Turcję albo Rosję i zaorasz bobów? lepiej być najgorszym w najlepszych niż najlepszy w najgorszych Kappa

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

­

Bullshit

kolejki wcale nie są długie, z resztą rzeczy się zgadzam.

Może to zależy od elo. :)

Na diamencie musze czekać po 5, a czasami nawet 10 minut, aby znalazło mi grę.

Tu i tu gówniany poziom, oraz kiczowaty język(z dwojga złego to cyrylica chyba gorsza), więc nie polecam się przenosić. Co z tego, że pójdziesz na Turcję albo Rosję i zaorasz bobów? lepiej być najgorszym w najlepszych niż najlepszy w najgorszych Kappa

"Najgorszym w najlepszych" - ?

Chcesz mi powiedzieć, że na EUNE są najlepsi?

PADŁEM (...)

Jeśli chodzi o poziom, to tylko na NA jest normalny i ogarnięty, reszta to badziew, a "EUNE" to największe dno w tej grze. ;)

Grałem tam 2 lata i gdy się przeniosłem, nigdy tego nie żałowałem.

Opublikowano

­

Może to zależy od elo. :)

Na diamencie musze czekać po 5, a czasami nawet 10 minut, aby znalazło mi grę.

"Najgorszym w najlepszych" - ?

Chcesz mi powiedzieć, że na EUNE są najlepsi?

PADŁEM (...)

Jeśli chodzi o poziom, to tylko na NA jest normalny i ogarnięty, reszta to badziew, a "EUNE" to największe dno w tej grze. ;)

Grałem tam 2 lata i gdy się przeniosłem, nigdy tego nie żałowałem.

A czy ja powiedziałem, że EUNE jest najlepsze? nie, po prostu stwierdzam, że EUNE>TR/BR/ROSJA

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...