Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, właśnie próbuję stworzyć sobie paczkę ze skryptami, aczkolwiek za cholerę nie mogę wgrać Evadee oraz Common lib. Inne liby oraz skrypty wgrałem bez problemu. Wie ktoś w czym może leżeć problem ?

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Instalowałem L# na czystym pc, cracka pobrałem z podpiętego tematu, a sam L# ze strony joduski, więc nie w appdat leży problem ;/

Opublikowano

Na pewno problem leży w appdacie, też po formacie miałem ten problem. Musisz próbować aż do skutku, usuwać i wgrywać na nowo.

Mi zadziałało wgranie skryptów za piątym/szóstym razem. Pamiętaj żeby na nowo zainstalować L# z joduski.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Yo, właśnie próbuję stworzyć sobie paczkę ze skryptami, aczkolwiek za cholerę nie mogę wgrać Evadee oraz Common lib. Inne liby oraz skrypty wgrałem bez problemu. Wie ktoś w czym może leżeć problem ?

Do folderu system to wrzuć.

xD

Pomocnik
Opublikowano

A do cholery, żaden ze skryptów z tego linku nie działa - https://github.com/Esk0r/LeagueSharp

Najbardziej zalezy mi na evadee :) 

Robiłem wszystko co wyzej lecz nadaj nic -_-

Miałem to samo, pobierz paczkę od Mikihisa, powywalaj to co Ci nie pasuje, zostaw to co chcesz, możesz również dodać swoje skrypty (tutaj już wszystko działa normalnie). Potem klikasz aktualizuj wszystko, wchodzisz do gry i jedziesz botów.

Opublikowano

yyy po zaznaczeniu i kliknieciu "zaktualizuj i kompiluj" w kazdym skrypcie pojawia się Compiling Error ;/

Robiłeś coś po za zaznaczeniem ?? Czy robiłeś to przy uruchomionym kliencie lola ?

Opublikowano

1. Napraw klient lola.

2. Pobierz paczkę Mikihisa

3. Usuń LeagueSharp w %appdata%

4. Odpal paczkę Mikihisa i wejdź w ustawienia i wyłącz auto aktualizacje czy coś takiego.

5. Wyłącz i włącz L#.

6. Zaktualizuj i skompiluj wszystkie skrypty

7. Wejdź na custom game i podczas ładowania postaci kliknij Unknown

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...