Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Nu Wa

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy na początku gracze stosują "podrzucone" im buildy .. natomiast po pewnym czasie (czyt. wymasterowaniu się) tworzą sami swoje i pamiętają je. 

Podrzucę Ci mój.

120px-M_Shoes_oftheMagi.png?version=d2d0120px-ChronosPendant_T3.png?version=6750120px-ObsidianShard_T3.png?version=648cc120px-RodofTahuti_T3.png?version=71597f2120px-BancroftsTalon_T3.png?version=5cee120px-SoulReaver_T3.png?version=b424ead9

@554461402688252517908.png Miyoshi

Opublikowano

To zależy na początku gracze stosują "podrzucone" im buildy .. natomiast po pewnym czasie (czyt. wymasterowaniu się) tworzą sami swoje i pamiętają je. 

Podrzucę Ci mój.

120px-M_Shoes_oftheMagi.png?version=d2d0120px-ChronosPendant_T3.png?version=6750120px-ObsidianShard_T3.png?version=648cc120px-RodofTahuti_T3.png?version=71597f2120px-BancroftsTalon_T3.png?version=5cee120px-SoulReaver_T3.png?version=b424ead9

@554461402688252517908.png Miyoshi

Dziękuję. :p Jestem nowicjuszem w Smite, nie ogarniam pewnie jeszcze z 80% gry, także pomoc przy doborze najlepszych itemków na postacie będzie nieoceniona. :v

Opublikowano

Dziękuję. :P Jestem nowicjuszem w Smite, nie ogarniam pewnie jeszcze z 80% gry, także pomoc przy doborze najlepszych itemków na postacie będzie nieoceniona. :v

Jeśli planujesz wciągnąć się w tą gre to podpowiem Ci że na początku korzystaj z itemów startowych proponowanych w "sklepie" ;) 

Miłej rozgrywki - swoją drogą podrzuć na PW nick to może razem pykniemy rundke

Opublikowano

Jeśli planujesz wciągnąć się w tą gre to podpowiem Ci że na początku korzystaj z itemów startowych proponowanych w "sklepie" ;)

No już gram w Smite jakiś czas. Na razie korzystałam z itemów startowych, bo nie za bardzo się w tym wszystkim odnajdywałam, ale chciałabym spróbować z jakimś "normalnym" buildem. :p A nick mam taki, jak na forum - Miyoshi. :P

Opublikowano

­

Korzystać z tych itemów póki co to samobójstwo w większosci przypadków. Niedługo maja to odswiezyc to moze bedzie lepiej.

A co do buildu wyzej to ksiazke lepiej na stacki wziac, ewentualnie bransoletke ale to juz kwestia jaki tryb gramy

Opublikowano

­

Korzystać z tych itemów póki co to samobójstwo w większosci przypadków. Niedługo maja to odswiezyc to moze bedzie lepiej.

A co do buildu wyzej to ksiazke lepiej na stacki wziac, ewentualnie bransoletke ale to juz kwestia jaki tryb gramy

Samobójstwo chyba w enemy mid ;) 

Z drugim pełnym itemkiem jak się gankuje linie to 90% free kill dla nas. 

Build raczej przeznaczony na conq. - Chociaż ja korzystam z niego na wszystkich trybach. 

Opublikowano

Book Of thoth - buty cd - chronos pendant - obsidian shard - Rod Of Tahuti - Soul Reaver

ew. jakby Cie za szybko składali to możesz wziąć Gem Of Isolation.

Maxowanie skilli:

3>2>4>1

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...