Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno klucza.

mufas0402

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć zamierzam kupić sobie klucz do CS:GO ale nie na stronie Steam'a. Nie wiem niestety jak to działa. Chodzi o to, że chciałbym kupić klucz w pewnym sklepie z racji tego, że jest tańszy. Po zakupie otrzymam klucz i co dalej?? czy mogę pobrać grę w Steam bez kupowania? Jak i gdzie wpisać ten klucz? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Jeśli są już takie tematy to proszę o link i zamknięcie tego teamtu!

"Nie można twier­dzić, że cy­wili­zac­ja się nie roz­wi­ja. Wszak w każdej no­wej woj­nie za­bijają ludzi w ulep­szo­ny sposób." 

Will Rogers

Opublikowano

Robisz konto Steam i dodajesz kod, w prawym dolnym rogu masz opcję Dodaj gry, tam wybierasz wykorzystanie produktu cos tam cos tam.

Jedyny minus tego to to, ze pozniej zeby handlowac skinami i tak bedziesz musial zaladowac Steama, zeby kupic jakas taniutką grę, aby odblokować rynek.

Opublikowano

Czyli jednak lepiej dołozyć te kilka groszy abu uniknąć niepotrzebnych kombinacji w późniejszym czasie. Dzięki wielkie za odpowiedzi. Temat wyczerpany do zamkniecia!

"Nie można twier­dzić, że cy­wili­zac­ja się nie roz­wi­ja. Wszak w każdej no­wej woj­nie za­bijają ludzi w ulep­szo­ny sposób." 

Will Rogers

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...