Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uniknięcie przed banem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie czy dało by jakoś radę ominąć bana np. przeniesieniem na inny region. Ponieważ wyczytałem że za używanie L# bez łatki będę miał 100% bana więc chciałbym się jakoś uchronić bo wbiłem już 23lvl i zakupiłem runy pod ap a do konta się przywiązałem. Z góry dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano

Najprawdopodniej przy Twoim nicku na liście graczy u riot masz flagę. To znaczy, że jesteś oznaczy jako cziter. Jedyną opcją jest napisanie do Riot i przyznanie się do czitowania. Maksymalna kara jaka Ci za to grozi to 2 tygodniowy ban, chociaż lepsze to, niż nieodwołalny perm ;)

K2yjCFw.png

Opublikowano

Najprawdopodniej przy Twoim nicku na liście graczy u riot masz flagę. To znaczy, że jesteś oznaczy jako cziter. Jedyną opcją jest napisanie do Riot i przyznanie się do czitowania. Maksymalna kara jaka Ci za to grozi to 2 tygodniowy ban, chociaż lepsze to, niż nieodwołalny perm ;)

Nie pierdol, nie słuchaj się go, dostaniesz perma, lub nic (, bo skąd mają wiedzieć, że ty to naprawdę ty )

Nic nie wiadomo, jak działa system RITO, raczej i tak dostaniesz bana..

Opublikowano

Stary, na początku grzeczniej :)

Nie "p******e" tylko mówię jak jest, niczym Mariusz Max Kolonko.

Mój 2 kolegów zrobiło tak jak powiedziałem, napisali do RIOT, jeden kumpel dostał od razu bana po pierwszym odpisaniu na 2 tygodnie, drugi przy ostatniej fali banów dostał na maila wiadomość w której było napisane, że to perm. Lecz jak wszedł na konto był tylko ban na 2 tygodnie ;)

Na początku się upewnij potem komentuj, tyle

K2yjCFw.png

Opublikowano

Wiedziałeś że będzie ban za granie na łatce więc po co używałeś Sharpa?

Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie.

Najlepiej usuń L# i go nie uruchamiaj jeżeli masz obawy przed banem, bo zawszę są jakieś szanse na bana :P

Życie to lata bólu i sekundy szczęścia, więc żyj pełnią życia!

Opublikowano

Stary, na początku grzeczniej :)

Nie "p******e" tylko mówię jak jest, niczym Mariusz Max Kolonko.

Mój 2 kolegów zrobiło tak jak powiedziałem, napisali do RIOT, jeden kumpel dostał od razu bana po pierwszym odpisaniu na 2 tygodnie, drugi przy ostatniej fali banów dostał na maila wiadomość w której było napisane, że to perm. Lecz jak wszedł na konto był tylko ban na 2 tygodnie ;)

Na początku się upewnij potem komentuj, tyle

'' Mój 2 kolegów '' co za inteligencja, nie będę na tak żenującym poziomie, jaki ty reprezentujesz, pisać.

Nie dostaję się bana NIE MA PRZEWIDZIANYCH ULG, czitujesz masz perma, i tyle żadna filozofia.

Opublikowano

Kolega który napisal temat uzywał #L wtedy, gdy jeszcze joduska go nie zupdowatował?

Opublikowano

Stary świeżo co przyszedłem ze szkoły jestem zmęczony i chciałem tylko pomoc koledze na przykładzie 2 moich kolegów. Mógłbym sie przyczepić, że napisałeś "czitujsz", ale nie jestem takim dnem jak Ty ;). A co do tematu, to nie musisz tego robić, możesz popróbować ze zmiana regionu, cokolwiek ;)

K2yjCFw.png

Opublikowano

Stary świeżo co przyszedłem ze szkoły jestem zmęczony i chciałem tylko pomoc koledze na przykładzie 2 moich kolegów. Mógłbym sie przyczepić, że napisałeś "czitujsz", ale nie jestem takim dnem jak Ty ;). A co do tematu, to nie musisz tego robić, możesz popróbować ze zmiana regionu, cokolwiek ;)

Nic nie da zmiana regoinu , Flaga to flaga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...