Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zac - drugi urgot?

Anonimowyyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Zaca nie widziałem osobiscie w grze od ponad 2 miesięcy, od wtedy kiedy był w rotacji.

Nie wiem co ludzie, widzą w nim takiego złego.

Dla mnie to jest bardzo dobra postać, jeszcze pod ap masakra. 

Bo jest zielony? -.-

Wypowiedzcie sie na temat Zaca

Opublikowano

Zac - jak dla mnie bardzo dobra postać, jednakże jeśli przegrasz EARLY trudno sie juz wybic. Jest do głowny powód dla, którego ZAC jest nie grany.

Glutek radzi sobie bardzo dobrze, gdy w teamie jest Yasuo. Jego ganki mniej - wiecej zawsze wychodzą perfecto. Walki 1v1 czy kradniecie jungli nie mają zbytnio sensu.
AP item jungle, maska reszta tank moim zdaniem najlepszy BUILD i taki sie u mnie sprawdzał, lecz jak wspomniałem uzywałem go tylko gdy grałem z Yasuo lub duo ze znajomym ;)
Dużo osób zraziło sie zielonym stworkiem gdyż dostał dość dużo nerfów.. :/
No co zrobisz jak nic nie zrobisz :D

Opublikowano

­Wow nie widziałeś Zac'a 2 miesiące i myślisz, że już nie jest  grany?

Ja nie widziałem Pantheona 8 miesięcy, a wczoraj grałem na niego 4 razy pod rząd i nie, nie był to ten sam typek. :)

Zac jest dobry, ale pod AP jest słaby bo ma słabe przeliczniki i pod moc umiejętności zbyt dużo nie zdziała. Działa tylko jako full tank do inicjacji team fightów, dzięki 'E'.

Opublikowano

Wczoraj grałem na Zaca więc co ty pieprzysz? UP ja na panteona co chwile spotykam więc też się dziwie co prawda Urgota wg nie widuje jak i Viktora...

Opublikowano

Ja także często nie widuje Zaca i Urgoto. Czasami się zdarzy że pojawi się Urgot ale Zac... 

Co do Zaca dużo się nim nie gra bo są lepsze picki.

759081466790725720585.png

Opublikowano

nie widziałem go od 5 miesięcy, nie licząc jak robiłem na smurf koncie plejsmenty (g2) i szczerze miałem z nim problem, wydaje mi się, że mocna postać, tylko mało bije

Opublikowano

Tak samo widzę często Zac'a czy to na rankedzie czy to w normalnej grze, może po prostu tam gdzie grasz to nie natrafiasz na Zac'a :P. 

Opublikowano

Zac jest dobry, ale podatny na counter-jungle. Ma za to świetne ganki.

Opublikowano

Może zróbcie dział o zapomnianych champach? Ja pierdziele...

Jak bohater nie jest grany to znaczy, że nie ma go w mecie i są lepszy picki np. na jungle. Przeważnie zawsze tak jest... poczekaj aż znerfią inne adc to i Urgot wejdzie do gry.

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

Opublikowano

Może zróbcie dział o zapomnianych champach? Ja pierdziele...

Jak bohater nie jest grany to znaczy, że nie ma go w mecie i są lepszy picki np. na jungle. Przeważnie zawsze tak jest... poczekaj aż znerfią inne adc to i Urgot wejdzie do gry.

urgot jest bardziej grany na topie przynajmniej ja go widze na topie

Opublikowano

urgot jest bardziej grany na topie przynajmniej ja go widze na topie

Być może, ja rzadko gram w lola i jestem na poziomie silver gold i tam tylko wałkują mete z lcsów albo raz na kilka meczy wyciągną tego urgota.

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

Opublikowano

Chyba mam szczęście, żeby  trafiać na zac'a na około co 10 gier :D Ewentualnie west preferuje inne postacie.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Zac i Urgot (według lolkingu) mają teraz najniższy pick ratio, co to ma być za meta..

Opublikowano

Zac jest dobrym championem, nie widziałem kogoś aby stwierdził że jest do dupy. Dobre passive ratujące tyłek wielokrotnie, tanky + maly cooldown. 
90% społeczności lola wzoruje się na pickach z lcsów lub te, które potrafią natychmiastowo wygrać grę. Dlatego jest tak mało grywalny. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...