Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca dodatkowa

luuki12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, zapewne wielu z Was chciałoby sobie dorobić, tak samo i ja. 

Jak myślicie, czy warto roznosić gazetki czy być telemarketerem? I jaka pracę dodatkowa polecilibyście.

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

jpd nikt Ci nie może doradzić, bo nikt nie jest Tobą i nie wie gdzie mieszkasz ani kim jesteś i na co Cię stać. Jeśli chodzi o mnie to nigdy bym się nie podjął roznoszenia gazetek za 6zł/h bo to jest gówno nie pieniądz. 

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

a czy napisałem że macie wybierać za mnie? napisałem co o tym sądzicie... czytaj a nie pierdol

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

To zależy, czy jesteś pełnoletni. Teraz, gdy jest zima, mróz to lujowo będzie Ci się roznosić te gazety. Więcej wymarzniesz niż zarobisz.

Najlepiej, żebyś wziął się za to na wiosnę lub wakację.

jpd nikt Ci nie może doradzić, bo nikt nie jest Tobą i nie wie gdzie mieszkasz ani kim jesteś i na co Cię stać. Jeśli chodzi o mnie to nigdy bym się nie podjął roznoszenia gazetek za 6zł/h bo to jest g****o nie pieniądz.

Dla niektórych 6zł/h to jest dużo, a zwłaszcza dla niepełnoletnich, gdy chcą mieć własnego hajsa.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Pełnoletni jestem, poszedłbym do zwykłej pracy lecz teraz matura, i chciałbym właśnie teraz dorobić

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Lepiej pracuj w domu. Spytaj się rodziców/tatusiów/mamusiów co możesz zrobić za hajs. Chyba że nie chcesz.

Możesz zawsze iść do jakiejś normalnej pracy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...