Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Właczam volibota mam skrypty włączone autoshaporting, evade, perfect ward i nice guy natomiast jak juz znajdzie gre i wygram ją to samo nic sie nie dzieje i musze sam kliknac continue jak juz klikne to volibota musze włączać na nowo. Da się zrobić aby ten voli bot sam klikał continue pod obrazkiem victory i dalej losował mi gry np zeby przez 5 godz sam nonstop grał a nie ze ja srednio co 25 min musze klikac i na nowo włączać. Da się coś z tym zrobić czy nie ?

Opublikowano

reinstall, powinno automatycznie po grze wylaczac clienta i samo wchodzic do queue. wiec cos masz nie tak ;) 

Opublikowano

reinstall, powinno automatycznie po grze wylaczac clienta i samo wchodzic do queue. wiec cos masz nie tak ;)

REinstal volibota czy lola ? bo jeżeli lola to tak zrobiłem i nadal to nie działa. A mógłbyś podać cała swoją paczkę volibota? może moja jest jakaś felerna.

Czy ja musze miec ekran o rozdzielczosci 1024x768 i lola tak samo czy nie bo obecnie mam ekran i gram na rozdzieloczosci 1440x900. Proszę o odpowiedzi

Opublikowano

ale jaki poradnik robic do tego??? pobierasz volibota, zmieniasz w accounts to co trzeba, w settings, pobierasz skrypt do autoplaya i OT cala filozofia

EDIT:http://www.joduska.me/forum/topic/22903-wip-aim-smart-aram-bot-v12-07022015/

skoro oficjalny voli jest broken, a ja pobralam stad, to moze rzeczywiscie masz jakis problem. pobierz z tej strony masz tam link w 1 poście

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Napisze mi ktoś co u mnie jest nie tak może trzeba grać na jakiejs rozdzielczosci albo jakies skrypty powrzucac do leaguesharpa proszę o pomoc poraz trzeci

Poprosze jakies porady na pw czy cos bo gra sobie a potem musze sqam kliknac continue i na nowo odpalac vboli bota a co zrobic aby sam klikał i cały czas grał ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...