Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt do cassiopei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, podacie mi skrypt do cassiopei ( Ten Vip i free ) . Tylko prosilbym, zeby byl napisany a nie do pobrania :) 

Pomocnik
Opublikowano

Działa tylko whooping cassio ale to jest payid skrypt. Statusy skryptów sprawdzaj tu ------> scriptstatus.net

Opublikowano

CassWhooping + BoL od Finna = free elo. Na Nulled.io wszystkie skrypty znajdziesz prócz Evadeee ale niedługo Finn scrackuje.

To będzie miazga, jak scrackuję Evadeee xDD, mimo, że mam VIP'a i cracki ( 16, ale żaden evade ) to chyba na bola od Fin'na się przerzucę.

Opublikowano

Mam wlasnie od Finna ale mi zaden skrypt nie dziala -,- Np Od niego Yasuo nie dziala... 

Opublikowano

Mam wlasnie od Finna ale mi zaden skrypt nie dziala -,- Np Od niego Yasuo nie dziala... 

działa działa. Ale BoL od niego się lekko buguje i wiesz co musisz? 

Pobierz to http://forum.botoflegends.com/topic/48810-tool-library-updater/

I za każdym razem jak masz errory to zaktualizuj liby i śmiga jak weźmiesz 2xF9 ^^ miałem tak problemy z Cassio i innymi.

Evadeee ma być wkrótce tak Finnn pisał. Już nawet ktoś wstawiał ale przestarzała wersja. Ale skoro scrackował BoLa to i Evadeee pójdzie.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ok a jeszcze mam taki problem jak tam sa juz niektore skrypty i je dodaje to pisze mi failed download. Jak to naprawic?

Opublikowano

działa działa. Ale BoL od niego się lekko buguje i wiesz co musisz? 

Pobierz to http://forum.botoflegends.com/topic/48810-tool-library-updater/

I za każdym razem jak masz errory to zaktualizuj liby i śmiga jak weźmiesz 2xF9 ^^ miałem tak problemy z Cassio i innymi.

Evadeee ma być wkrótce tak Finnn pisał. Już nawet ktoś wstawiał ale przestarzała wersja. Ale skoro scrackował BoLa to i Evadeee pójdzie.

Gdy wchodze w link pisze:

Sorry, you don't have permission for that! 
Opublikowano

Bo musisz być zalogowany. A te "Failed to download" to jest tylko i wyłącznie w normalnym BoLu bo ja nigdy tak nie miałem w cracku.

1. Jestem zalogowany ... Masz ss: 

post-831236-0-18574600-1423638775_thumb.png

2. Problem wyglada tak: Odpalam bola wchodze w Search Scrpits zaznaczam jakis i klikam download. Ok przeniosl sie. Ale gdy wchodze w Bol Mods i zaznaczam go to wyskakuje takie cos:

post-831236-0-46756000-1423638772_thumb.png

Prosze o szybka odpowiedz.

Opublikowano

Nie mam tego maila... Teraz nawet sie wylogowac nie moge bo pisze, ze nie mam do tego uprawnien -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...