Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Grali byście na takim serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ja jestem Sza i chce wam zaprezentować serwer nad którym chyba popracuje.

Mianowicie będzie to serwer FREEBUILD ale bez wielkich pluginów i autorskich gówien. 

Wszystko prawdopodobnie będzie opierane na Essentials, PermissionEx, AuthMe + jakieś ciekawe.

Dlaczego tak skromnie ? Ponieważ będzie to kontynuacja starego i lubianego serwera SOBAN.

Każdy kto grał to wie jak było tam świetnie. Wielu zaufanych moderatorów. 

Proste budowle i mało pluginów. 

Opublikowano

Ja bez problemu zagram :) Jeśli chodziło Ci o małe pluginy które cieszą to siedzenie na schodkach jest fajne(niektóży lubią się bawić w "rodzine") A co z ekipą ? Potezebujesz budowniczego :x?

Opublikowano

Mało kogo interesuje ta mała ilość pluginów. Nagle wszyscy chcą wracać do momentu, w którym było mało pluginów, ciekawe czemu. Z doświadczenia wiem, że o wiele lepiej

trzymają się serwery, które mają własnych programistów i nowe pomysły. Nie, nie zagrałbym.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Ja tam bym zagrała chętnie :) mała ilość pluginów jest fajne lecz niestety bez programistów nie obejdzie się tak słodko :p

logotyp2.jpg

Opublikowano

Możliwe że bym zagrał. Mniejsza ilość plugininów i innych dodatków powoduję większą stabilizacje serwera, jeżeli owczywiście umiesz ogarniać wszystko. Na niektórych serwerach jest nasrane wszystkiego i co chwile niektóre serwery crashują i administracja nie potrafi ich naprawić... Więc tak ciekawy by był serwer z mniejszą ilościom dodatków. Zawsze to mniej do ogarniania ;) 

Kappa.

Opublikowano

Serwer będę robił z pomocą techników z innych serwerów bo ja umiem dużo ale oni pomogą mi zrobić perfekcyjnie ten serwer.

Bedzie duże rekru na mody (+/- 5 bede potrzebował) bo serwer ma być prawie że starym sobanem i ma być ten efekt admin daj działke.

Mapą będę się zajmował adminkami xfasta pewnie ich po prosze i po malutki damy rade.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...