Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nasze ulubione kluby

Adamqaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

stworzyłęm ten temat by poznać opinie innych osób to znaczy że piszemy nazwe klubu i wyjaśniamy dlaczego akurat ten Powodzenia :)

Opublikowano

Oczywiscie jak na rodowitego Warszawiaka przystalo to Legia Warszawa. Jestem kibicem odkad pamietam. Trzeba wspierac swoj lokalny klub, a nie byc pseudo kibicem sprzed TV. Dlaczego akurat Legia? A dlatego, ze jest niesamowita atmosfera na Żylecie, gra Legii jest calkiem dobra (najlepsza w Ekstraklasie) oraz jest naj(L)epszym polskim klubem! Beng!

Opublikowano

AS Roma po transferze Ibarbo jeden z najbardziej OP klubów w Fifie :D.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o tryb kariery, to Real Madryt - jeden z najbogatszych klubów w grze.

Dobry na start.

nie o fife tylko w życiu

Gervinho + Ramos + Ibarbo = AS Roma

Tą trójką każdy chciałby zagrać.

nie o fife tylko w życiu

AS Roma po transferze Ibarbo jeden z najbardziej OP klubów w Fifie :D.

nie w fife tylko w życiu

Opublikowano

nie o fife tylko w życiu

nie o fife tylko w życiu

nie w fife tylko w życiu

To zły dział :)

Fajny jest też Wolfsburg ma genialne skrzydła Schurrle i Perisic.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Zdecydowanie Borussia Dortmund. Zacząłem ten klub wspierać od kiedy pojawił się tam Błaszczykowski. Jak potem Lewandowski, Kuba i Piszczek szaleli to się nazbierała masa sezonowców, ale teraz przenieśli się na Bayern. Ja dalej wspieram Borussie i będę kontynuował choćby spadli do 2. Bundesligi. Mam nadzieję że ostatnie zwycięstwo to koniec kryzysu i BVB powalczy chociaż o Ligę Europy. Co się będę rozpisywał, popatrzcie sami :)

http://youtu.be/Y2aU9QIC_kk?t=35s

Jeszcze co do FIFY to w 14 miałem taki oto skład i 1. Ligę można było wygrywać 2 razy dziennie :D

http://www.futhead.com/14/squads/18017486/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...