Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy szablon strony Minecraft (projekt)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.
Postanowiłem stworzyć prosty i przejrzysty szablon strony dla serwerów Minecraft. Na razie wykonałem sam projekt strony, bo chcę wiedzieć ile osób byłoby chętnych na taką darmową stronę HTML + CSS. Niedługo zaczynam ferie i pewnie będę miał czas, żeby ten projekt zrealizować.
Jeżeli jesteś zainteresowany - napisz, żebym wiedział jak wiele osób by taki szablon użyło.
(jeżeli zły dział - z góry przepraszam i proszę o przeniesienie)

freeminecr546c.png

Jeżeli jesteś chętny, a masz jakiś pomysł co dodać/zmienić - pisz śmiało!

Opublikowano

Ja przykładowo byłbym zainteresowany czymś takim ale musiałbym dostać dokładne informacje na temat tego szablonu. dodatkowo jakieś zdj albo strona testowa 

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Rozumiem, ale to dopiero projekt, chcę wiedzieć ilu osobom się podoba i czy byli by takim szablonem zainteresowani, wtedy zabieram się do realizacji. :)

Opublikowano

Z zakodowaniem tego, nie będzie jakiegoś większego problemu, ale trochę czasu Ci to zajmie. Bardzo chętnie zobaczyłbym efekt końcowy (już działający jako prawdziwa strona). Tak jak powiedział kolega wyżej, też nie jestem jakimś deweloperem, ale w miarę ogarniam HTML 5 i CSS 3 więc mogę pomóc gdyby co :)

gvpW1Ob.png

Opublikowano

Nie jestem zainteresowany ponieważ Minecraft to nie moja bajka.

Lecz projekt wygląda naprawdę przyzwoicie, dobrze zakodowany i do 

tego darmowy to bomba dla serwerów, które nie mają kasy na własne (przynajmniej tak mi się wydaje).

Chętnie widziałbym wersję responsywną.

Opublikowano

@HardStyl3r prawdopodobnie tak, dziękuję - miło. :)
@DoriiSuperPies dobry dział, to jest tylko projekt na razie. Jak powstanie strona to zostanie przeniesiony. :)
@Voster. skoro Minecraft to nie Twoja bajka to co tu robisz. :D Ale dziękuję za miły komentarz, responsywna niestety nie będzie.
@DesperekPL dziękuję! Na razie nie jest zakodowana, ale postaram się zrobić to jak najlepiej.

Opublikowano

O ile header jest dość ciekawy i zapowiada naprawdę coś dobrego to reszta strony po prostu jest zaprzeczeniem tego co z początku można się spodziewać. Brakuje mi więcej elementów typu One-Page. I powiem szczerze, że część strony zaczynająca się od headera w dół wygląda tak jakby była robiona na odwal się. No nic, czekam na zakodowanie tego i jak będzie RWD to w sumie można przymknąć oko na tą sekcje z panelem i wiadomościami.­

Opublikowano

Kilka razy pisałem, że nie będzie RWD.
Jeżeli nie podoba ci się reszta, to dobrze - czekam na pomysły, po to jest ten temat. Dziękuję za opinię. :)

Opublikowano

Strona z ciekawym pomysłem­, ale brakuje tu mi w pasku przenośnika FORUM.Dodałbym jeszcze, że po kliknięciu w banner serwera przenosi do page i tam wybierasz GRACZE ONLINE , ADMINISTRACJA ITEMSHOP/ZALOGUJ SIE lub ZAREJESTRUJ. Styl na razie wygląda ładnie. Powodzenia !, ;)

Bez nazwy-2.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@DadekDesign

Oo tak <3

Bardzo ładnie screeny wyglądają! Proszę, zrób taki... Na pewno dużo osób się ucieszy. 

Przydałoby się również to co @xOstateczny napisał - Zrobić odnośnik do forum, graczy on-line oraz rejestracji. 

Pozdrawiam i życzę powodzenia. 

Opublikowano

Ohh, przykro mi. 
Kuruj się szybko i wracaj do nas. :P 
Bardzo się cieszę że chcesz go realizować... Życzę zdrówka i powodzenia!

Pozdrawiam. 

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli chcesz, mogę Ci pomóc. W miarę ogarniam css i HTML :P. Ciekawi mnie tylko, w czym zrobiłeś tą "reklamę"? (Mam na myśli obrazek) :D

jw19e8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...