Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Czy kończyć ten projekt?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

R
E
K
L
A
M
A

|

|

Elo mam pytanie czy warto kończyć się za ten projekt :P czy go odstawić na pobocze i zrobić coś innego (Dajcie prpozycje jaki byście chcieli) ?? 

Typ serwera : Survival + Gildie (Z nutką RPG)

Co będzie co planuje !!! :D

- Serwer będzie polsko - angielski (Jeśli będą języki się gryźć dodam 2 chaty :) każdy otwarty dla wszystkich ale jeden bardziej polski a drugi angielski i 3 globalny ale rzadko używany :P)I oczywiście wszystkie pluginy itd będzie konfigurowane pod 2 języki :D

- Drop będzie z 3 itemek : Dirt, Stone jak i netherrack :) może coś jeszcze nw :P

- Będą nowe itemki np. Topory , miecze , kosy , łopata (różdżka)  itd :D (Oczywiście jak będzie potrzeba zostaną dodane autorskie mody bądź txt :P luncher również będziemy mieli własny jak będą mody :) )

- Autorski tryb questów dla wszystkich C:

- Dwa światy survival dla umilenia rozgrywki :D s1 jak i s2 ;) (Na jednym świecie drop z rud na jednym ze stona itd)

- Różnego rodzaju bossy (Jeszcze nie wiadomo :/ czy wypali ten pomysł)

- Różne specjalne ukryte ośrodki na mapie(zabezpieczone oczywiście)

- Autorskie eventy które są jeszcze w pomyśle (Dajcie propozycje xD)

- dunegeony na których można zdobyć ciekawe rzeczy lub poklepać się z innymi

- Pare potek które psuły gre zostaną usunięta np. potki siły itd :P 

- Koxy/tnt/potki zablokowane w odstępach czasowych (Jeszcze nw czy to dodam :/)

- I wiele więcej będę odświeżał post jak będzie trzeba :D

____________________________________________________________________________________________________

Poszukuje skriptera który pomoże mi nad projektem :) Jak i budowniczych max 2 do pomocy w budowaniu spawnu najlpiej średniowiecznego :) na 2 światy na każdym inny więcej o tym na pw :D Mile widziane pomysły od siebie :D 

Przepraszam za wszelkie błędy ortograficzne :) Post był szybko pisany :/

Pomogłem ??

Nie bądź żyd daj mi

like <333 

Opublikowano

jesli chcesz aby ci anglicy na serwer weszli to musisz zmienic dropy na rudy bo tylko w polskie serwery zaakceptowaly drop z stona .-. Gram na wielu angielskich serwerach i jeszcze ani jednego nie widzialem gdzie drop z stone byl.

3/4 pomyslu mozna z latwoscia zrobic poniewaz sa juz mody co to robia wiec mozna by bylo zrobic swoja wlasna paczke i wzucic na TechnicLauncher dla wszystkich.

Ogolnie to fajny pomysl tylko trzeba duzo czasu w to wladowac aby wypalilo i serwer nie moze byc zrobiony specjalnie na zarobek bo na psy zejdzie.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

@razor3254 :p mogę zrobić tak że na jednym ze światów będzie drop z rud a jednym np z stone itd :P i po co go robić pod zarobek mi chodzi o dobrą gre dla innych a nie dla mojej kieszeni ;p A już prace rozpoczełem a i może są takie mody ale bardziej wydajne będą moje własne niż wzięta z neta :) może xD

Pomogłem ??

Nie bądź żyd daj mi

like <333 

Opublikowano

jesli zrobisz jeden taki a drugi taki to wtedy itemki nie powinny byc dzielone miedzy mapami. Jak sie kopie ze stona rudy to nie powinno sie ich przyniesc na drugi swiat, Jak skonczysz serva to pisz, z checia zobacze co wyczarujesz xD

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

@razor3254 Wiem wiem :D Zrobie lobby połącze 2 serwery :p przez bungeecord i będą 2 światy do wyboru ^^ Oczywiście na każdym postaram się zrobić coś innego :3

Pomogłem ??

Nie bądź żyd daj mi

like <333 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...