Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę zweryfikować emaila

Kaanashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

k***a próbuje sie ciagle zalogować i mi k***a wyskakuje komunikat w tej gównianej k***a grze ze k***a nie zweryfikowalem maila to jest k***a mac nie prawda k***a bo wchodzilem na maila wchodzilem w link nie zadzialalo k***a to potem wszedlem w inny link i cos k***a wklejalem i gowno k***a pomozcie

XrgAYyk.png

Opublikowano

Człowieku, uspokój się trochę, co? To tylko gra...

Spróbuj jeszcze raz zrobić konto, i może poczekaj z godzinę czy coś i Ci wskoczy, trochę cierpliwości...

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Człowieku, uspokój się trochę, co? To tylko gra...

Spróbuj jeszcze raz zrobić konto, i może poczekaj z godzinę czy coś i Ci wskoczy, trochę cierpliwości...

K***a, ale tu chodzi o to, ze ciagle w zyciu jakieś komplikacje u mnie występują.. 

Napisz to jeszcze raz bez przekleństw...  (edytuj temat)

Na pewno potwierdziłeś ten email? 

Spróbuj założyć nowe konto i do adresu email dodaje te adresy (dodaj je do białej listy w anty-spamie)

nie, na niby potwierdzilem email. Po co mam cos dodawać do antyspamu, skoro problem nie tkwi w tym, ze ich mail do mnie nie dochodzi?

XrgAYyk.png

Opublikowano

K***a, ale tu chodzi o to, ze ciagle w zyciu jakieś komplikacje u mnie występują.. 

nie, na niby potwierdzilem email. Po co mam cos dodawać do antyspamu, skoro problem nie tkwi w tym, ze ich mail do mnie nie dochodzi?

Proszę cię o opanowanie emocji. Jeżeli chcesz, aby ktokolwiek zainteresował się twoim problemem i pomógł w jego rozwiązaniu... przejdź do kulturalnej konwersacji. Uwierz mi, że nikt nie będzie zawracał sobie głowy osobą, która do użytkowników, próbujących udzielić pomocy, odnosi się w sposób chamski i prymitywny.

Przechodząc do problemu. Proponuję ci skontaktować się z pomocą techniczną Nexon'a.

Opublikowano

Proszę cię o opanowanie emocji. Jeżeli chcesz, aby ktokolwiek zainteresował się twoim problemem i pomógł w jego rozwiązaniu... przejdź do kulturalnej konwersacji. Uwierz mi, że nikt nie będzie zawracał sobie głowy osobą, która do użytkowników, próbujących udzielić pomocy, odnosi się w sposób chamski i prymitywny.

Przechodząc do problemu. Proponuję ci skontaktować się z pomocą techniczną Nexon'a.

Przestan byc k***a takim służbistą, bo mi się śmiać chce

XrgAYyk.png

Opublikowano

kanashi przestań pisać kur*a itd. Bo to dziecinne się robi tak do tematu to załóż nowekonto najlepiej maila na wp

Beke sobie  z was troche robie w tym temacie, nie zmienia to faktu, ze Versis mnie w*****a.

Powiedzcie mi co sie wpisuje w warrocku, zeby sie zalogować, bo moze coś źle robie. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

@Kaanashi kto tu jest śmieszny ,to my największą beke z Ciebie mamy ,dla Ciebie versis to pan bo pewno masz 15 latek i kozaczysz w necie no ,ale cóż :D Wnosząc do tematu to zobacz czy nie masz ctrl+shift i zamiast y ,bądź z nie zamieniły Ci się.

Opublikowano

@Kaanashi kto tu jest śmieszny ,to my największą beke z Ciebie mamy ,dla Ciebie versis to pan bo pewno masz 15 latek i kozaczysz w necie no ,ale cóż :D Wnosząc do tematu to zobacz czy nie masz ctrl+shift i zamiast y ,bądź z nie zamieniły Ci się.

nie, y mam na y, a z na z, wiec jest ok.

No wlasnie mi chodzilo o to, zebyscie mieli beke. Nikt na tym forum nie jest dla mnie panem, ani ja nie jestem dla nikogo panem, to tylko forum. 

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...