Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MK Jogo jest dozwolony?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, dostałem perma za używanie exploitu na mainie i wszystkie skiny za dobre pieniadze poszly sie jebac

i tutaj mam pytanie czy mozna teraz wyjebac perma za mk jogo tylko za uzywanie skinow? bez zadnych timerow itd.

i czy mogl by mi ktos napisac kto uzywa tego ciagle. bo jestem ciekawy i nie chce znow wyjebac perma bo wydalem na unrakeda znow

pieniadze.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Czekam na więcej odpowiedzi słyszałem że za timery są bany ale ja tylko ze skinów będę korzystał.

@Edit - najlepiej jak by ktoś miał jakieś informacje od supportu i sie spytal czy jogo banowane jest.

Opublikowano

Chyba nie jest. Konta gdzie używałem L# poszły sie ebać, ale za samo jogo nic się nie stało.

Kiedyś była notka od iMeh'a na forum że MKJogo jest banowany także nie radze używać ^^

Opublikowano

Kiedyś była notka od iMeh'a na forum że MKJogo jest banowany także nie radze używać ^^

No tak od iMeh'a, bo to konkurencyjne oprogramowanie. A to właśnie Bole/L# zapewniły nam banwave'y :) :) :) :)

­azYIWDl.png

Opublikowano

No w sumie zastanawialo mnie czy riot ma jakis program ktory wykrywa jakies hacki itd.

bo jezeli by mial mk jogo to nie maja szans takiego czegos wykryc oprocz takiego programu albo pisania tych auto message.

do tego sa streamerzy i youtuberzy np GGG albo Kshaway którzy używają custom skinów ?

Opublikowano

No w sumie zastanawialo mnie czy riot ma jakis program ktory wykrywa jakies hacki itd.

bo jezeli by mial mk jogo to nie maja szans takiego czegos wykryc oprocz takiego programu albo pisania tych auto message.

Mogą mieć coś co wykrywa programy trzecie ingerujące w grę. Ale tak jak wspominałem, za jogo chyba jeszcze nikt bana nie dostał.

­azYIWDl.png

Opublikowano

@karl221 ale riot jest pojebane i nie wiadomo jak to oni napisali ze timery sa w grze ale tak czy siak nie mozna uzywac zadnych programow trzecich ktore maja timery co w sumei nie ma zadnego sensu.

czekam na wiecej odpowiedzi bo chce byc pewny i chcial bym zeby ktos sie wypowiedzial na temat tych youtuberow i streamerow co uzywaja custom skiny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...