Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyli można używać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usunąłem wszystkie stare L# pobrałem prosto ze strony powgrywałem skrypty teraz pytanie. Czy moge już normalnie używać bez obaw, że banik? Bo update był i wiecie xD

2zgg6rn.png

Opublikowano

Sram w gacie w c**j 70 skinow na koncie ;D

2zgg6rn.png

Opublikowano

A jeżeli bede grał na smurfie to nie musze sie obawiac, że strace maina?

Opublikowano

A jeżeli bede grał na smurfie to nie musze sie obawiac, że strace maina?

Zastanów się czy logiczne jest to o co pytasz... to prawie jakbyś okradł warzywniak na swoim osiedlu(kamerki by Cię uchwyciły elegancko) i bał się, że pójdziesz do więzienia za zniszczenie mienia publicznego w Korei Północnej... niby dlaczego masz dostać bana na mainie, za granie na smurfie?! To tak jakby twój sąsiad zabił żonę piłą mechaniczną i wrzucił to na youtube, jak ją zarzyna, a do Ciebie zapukałaby policja - bo to samo IP, bo ta sama klatka schodowa, czy coś.

Opublikowano

@LSowiec Jest takie coś jak IP i mozna łatwo wykryć na jakie konta logował się dany komputer :)

Dobrze, ale np. kolega grał u Cb na komputerze, i co wtedy? nie ma opcji dostania bana na konto na którym grasz bez L#

153xova.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...