Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam partnera, duoq na Turcji, p5+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, wcześniej g1, to jest smurf, wcześniej d5(d1 na luzie, ale nie gram dużo), ale perm, jak L# jest down, też mogę grać, vip bol + cracked skrypty ( nie licząc evadeee :( )

Cel: challanger/master tier, więc prosiłbym, o nie składanie ofert '' 3 gry i tyle '', coś na dłużej :)

Na razie preferuję Cassio ( brak Xeratha, wolę nim grać ), grałbym na topie, a drugi typek np. na adc jinx + baseult/ xerath mid =)

A i jak się sracie grać xerathem/ na baseulcie to nie piszcie nawet.

Opublikowano

A co z pingiem na Tureckim? Bardzo skacze, czy chodzi płynnie?

Grałem kiedyś na Rosyjskim i czasami potrafiło teleportować

Opublikowano

Jak w temacie, wcześniej g1, to jest smurf, wcześniej d5(d1 na luzie, ale nie gram dużo), ale perm, jak L# jest down, też mogę grać, vip bol + cracked skrypty ( nie licząc evadeee :( )

Cel: challanger/master tier, więc prosiłbym, o nie składanie ofert '' 3 gry i tyle '', coś na dłużej :)

Na razie preferuję Cassio ( brak Xeratha, wolę nim grać ), grałbym na topie, a drugi typek np. na adc jinx + baseult/ xerath mid =)

A i jak się sracie grać xerathem/ na baseulcie to nie piszcie nawet.

Jaki ping u kebabow? I czy jakis ts3 albo co?

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...