Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyrzucanie do pulpitu pompamt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Pisze do was ponieważ mam problem, który doskwiera mi już od pewnego czasu na serwerze pompamt2.

Chodzi o wywalanie do pulpitu.Wyrzuca mnie gdy się gdzieś tepne lub gdy latam po m1, najczesciej na ch1.Pytałem  kilka osób i dowiedzialem sie, ze chyba tylko ja tak mam.Próbowałem przeinstalować metka,pobrac od nowa klienta, zaktualizować, pobrac nowe sterowniki, zmienic rozdzielczosc, ale nic nie pomogło.Prosze o pomoc. a i jeszcze jest jakis switch bot na ten serwe

Opublikowano

Siemka.

Pisze do was ponieważ mam problem, który doskwiera mi już od pewnego czasu na serwerze pompamt2.

Chodzi o wywalanie do pulpitu.Wyrzuca mnie gdy się gdzieś tepne lub gdy latam po m1, najczesciej na ch1.Pytałem  kilka osób i dowiedzialem sie, ze chyba tylko ja tak mam.Próbowałem przeinstalować metka,pobrac od nowa klienta, zaktualizować, pobrac nowe sterowniki, zmienic rozdzielczosc, ale nic nie pomogło.Prosze o pomoc. a i jeszcze jest jakis switch bot na ten serwe

Problemem zapewne może być to, że masz wgraną własną muzyke, lub coś innego na clienta. ja miałem to samo, gdy muzyke wgrałem, ale kiedy usunałem ją, to wszystko było w porządku :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...