Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się zmieniło?

dawid008821

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy możecie w skrócie wypisać co się zmieniło od 1 grudnia?

Co nowego, zmiany, postacie, czy opłaca lub nie się grać, runy, specki.

Opublikowano

Masz datę opublikowanie w filmie, więc wiesz kiedy dany patch wszedł, a który jest aktualny.

Pomocnik
Opublikowano

Jak nie zauważyłeś to był reset dywizji :D Nerf na to co @1361622928-U485574.pngChima powiedziała up + znerfiono Akali jeszcze oraz lekko Kassadina. Gragas dostał małego buffa, Corki wypadł z God Tiera na adc i można by tak wymieniać w nieskończoność, wiesz ile od grudnia rzeczy się działo xD ? Poczytaj na how2winie albo czymś takim.

Opublikowano

Jak nie zauważyłeś to był reset dywizji :D Nerf na to co @1361622928-U485574.pngChima powiedziała up + znerfiono Akali jeszcze oraz lekko Kassadina. Gragas dostał małego buffa, Corki wypadł z God Tiera na adc i można by tak wymieniać w nieskończoność, wiesz ile od grudnia rzeczy się działo xD ? Poczytaj na how2winie albo czymś takim.

Czemu Corki wypadł z god tier?:p

Pomocnik
Opublikowano

Czemu Corki wypadł z god tier? :P

Bo Kalista i Graves mają większy dmg już teraz :) Ludzie odkryli jak dobrze budować itp. Graves ma olbrzymi burst i Kalista to samo, Corki już nie jest tak silny, choć jest w tier 1 :)

Opublikowano

XDDDDDD Ahri nerf? Ten gówno champ ma większy winratio po tych zmianach oraz banratio. Gówno wiecie bo siedzicie w dywizji o nazwie drewno 5.

Fizz to samo.. też napierdala mocno.

Annie dostała buffa na Tibbersa (jak wciska E to Tibbers dostaje na chwile ponad 400 mov speeda) ale mniej ma resistów/armorów na E.

579571423327107377857.png

Opublikowano

W kolejnym patchu ahri lekko w dupke dostanie, ale nadal będzie boginią soloq. Co do fizza, polemizowałbym. Nie jest tak dobry jak kiedyś.

­azYIWDl.png

Pomocnik
Opublikowano

XDDDDDD Ahri nerf? Ten g****o champ ma większy winratio po tych zmianach oraz banratio. Gówno wiecie bo siedzicie w dywizji o nazwie drewno 5.

Fizz to samo.. też napierdala mocno.

Annie dostała buffa na Tibbersa (jak wciska E to Tibbers dostaje na chwile ponad 400 mov speeda) ale mniej ma resistów/armorów na E.

Przepraszam smurfie z koreańskiego challengera, że nie jestem taki dobry jak Ty :( Tobie to chyba szuka soloQ 12h bo inne challengery to też n00by ;) Ogólnie to nie wiem czy chciałeś mi pocisnąć i czy mam już odinstalować lol'a ale wiem jedno - nie wyszło Ci to.

@topic A no i jeszcze zrobili coś takiego, że zwiekszyli koszt ulepszonej maczety na 450 i inaczej się trinkety kupuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...