Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiadomość od supporta.

Marcelli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje pomocy przy przetłumaczeniu wiadomości od supporta. Część rozumiem ale nie do końca. Ogólnie staram się odzyskać moje konto. Wysłałem im info o tym koncie w poprzednim tickecie. 

Thanks for sending me the additional information. I've looked over what you provided and all of your other tickets. During the investigation, I was able to see that you've had access to this account before, however I am unable to verify you as the original account creator. This said, since I'm unable to recover this account to you, at time time I will consider this request closed. Should you have any other questions that are League of Legends related, please feel free to submit another ticket.

Opublikowano

W skrócie: Gość od supporta widzi, że miałeś dostęp do tego konta, jednak nie może zweryfikować, być pewien, że to Ty jest oryginalnym założycielem tego konta, więc nie może Ci zwrócić, czy co tam do niego pisałeś.

Zamyka sprawę, ale jak chcesz to możesz pisać kolejny ticket.

343731479829004887779.png

Opublikowano

dziękuje za przesłanie dodatkowych informacji. spojrzałem na to co podałeś i na wszystkie twoje tickety. Podczas ...? ja byłem wstanie zobaczyć że miałeś dostęp do tego konta wcześniej, jednak nie jestem w stanie zweryfikować ciebie jako oryginalnego twórcy konta. Nie jestem wstanie pomóc ci w odzyskaniu tego konta, (at time time??) zamknie ten request. Jeśli masz jakieś inne pytania możesz napisać inny ticket.

Na to wygląda, że nie odzyskasz z jego wypowiedzi.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

­Dziękuje za przesłanie do mnie dodatkowych informacji. Spojrzałem na to, co teraz podałeś i na wszystkich innych ticketach. W trakcie dochodzenia byłem w stanie zobaczyć, że miałeś dostęp do tego konta, ale nie mogę zweryfikować, że to Ty jesteś jego właścicielem. Napisawszy to, wniosek uważam za zamknięty. Jeśli masz jakieś inne pytania dotyczące League of Legends, proszę o napisanie kolejnego ticketu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...