Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosilbym o pomoc - nie działają skrypty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka !
Mam problem. Pobrałem dzisiaj bola i męczy mnie fakt iż żaden skrypt mi nie działa. Zaktualizowałem wszystkie liby przynajmniej te co instaluje Libraru Uptader. Gdy wchodze do gry wyskakujekomunikat który zamieszczam na screenie. Jeśli wiecie co z tym zrobić pomóżcie. WlbQsB.png

Opublikowano

Nie wiem co to jest bol od Fina. Pobrałem bola z ich forum i chiałem odpalić skrypt na Ezreala ale wszystkie z 3-4 mi nie działa. Na inne postacie także mi nie działają.

Opublikowano

Dobra pobrałem. I teraz co normalnie moge sobie wgrywać skrypty do bola ile chce i wgle i będzie all działać tak ? Aha i jeszcze mógłby mi ktoś powiedzieć jak to pokolei odpalać z tym bolem od Finna zeby działało ? Sorka za pisownie ale wszystko na szybko : D

Opublikowano

Hijacker i klikasz start monitoring, włączasz bola i logujesz się passami z tego forum. Skrypty itd już chyba sam wgrasz. Btw. jeśli włączasz ezevade to musisz włączyć też nulledloader czy jakoś tak

Opublikowano

Okej przetestuje zaraz i napisze czy działa. Tak mimo wszystko już masz u mnie "Lubie to" cały limit ;)

Dalej ten sam błąd. Może skrypt pierdolni*ty. Znasz może jakieś skrypty do ezreala ?

Opublikowano

sprawdzałem nie działa mi. Gram teraz na skrypcie do lucka i nie uzywa mi sam spelli tylko musze klikać. Co jest nie tak ? Coś wiecej musze wgrać ?

Opublikowano

Co zrobić żeby bol zaczął używać skili ? Bo aktualnie teog nie robi ;d Wszystko pięknie działa tylko skille musze sam klikać, a raczej to bot powinien robić. Pomoże ktoś ? 

Opublikowano

Czemu jak jestem podczas gry to skrypty mi nie działają tylko wyskakuje mi takie coś .

Gram na Bolu od Finna .

post-1234143-0-45817700-1423490126_thumb.png

Opublikowano

Musisz mieć konto jbc i napisać jakiś post w temacie z bolem

"You can not view the Hidden Content"

i nie moge napisać postu...

Opublikowano

@Ultor a założyłeś wgle konto na tej stronie :x ?

no raczej ;p

juz rozwiazalem problem. Dzieki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...