Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 UT (Xbox 360) Jak zarobić coins?

xGRING0xPLx1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowym graczem i nie wiem w jaki sposób mam zarobić coinsy aktualnie posiadam ich 3,4k za mecze i pytanko na jakich zawodnikach jest najlepszy zarobek ? lub jeżeli jest wam znany inny sposób na tą konsole to prosił bym o pomoc w zarobieniu do chociaż 100k z góry dziękuję !

3835608062.png

Opublikowano

Jeżeli masz mały budżet i chcesz zarabiać na rynku, to licytuj wszystkie złote świecące karty do 600 monet i sprzedawaj drożej. Dobrym sposobem jest też granie meczy przy wykupionych "dodatkowych monetach" z katalogu. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

ok a jak już uzbieram większą sumkę to na czym zarabiać ? i znalazłem tu na forum program autobuyer przy tak niskim budżecie kogo ma wyszukiwać ? i czy używając tego programu można załapać bana ?

3835608062.png

Opublikowano

ok a jak już uzbieram większą sumkę to na czym zarabiać ? i znalazłem tu na forum program autobuyer przy tak niskim budżecie kogo ma wyszukiwać ? i czy używając tego programu można załapać bana ?

Za używanie Autobuyeru raczej nie można dostać bana, jest to mało wykrywalne. Najlepiej ustaw sobie w nim tanich dobrych zawodników tj. Onuoha,Matić,Nainggolan,Mangala,Ibarbo,Musa,Emenike,Mertens i inni. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...