Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dodać keyloggera do steam?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w temacie, ,, Jak dodać keyloggera do steam ?! ''. Chodzi mi o to, czy dało by się dodać keyloggera, pod pretekstem np. mapy, że jak w to kliknę (subskrybuj) to mi się automatycznie pobierze i zacznie zgarniać logi ;d. 

Opublikowano

Ja tesz mogę:

143721423494018699239.png

Ale już mniejsza z twoim celem, bo się nie da. Gdyby każdy mógł wrzucić sobie na Steam zawirusowanego moda, to nikt by go nie używał. Nie, nie da się tak zrobić, w Valve pracuje cały sztab doświadczonych programistów którzy dbają tylko o to, aby Steam był dobrą i m.in. bezpieczną platformą. Jak domyślasz się, dziecko z zerową wiedzą informatyczną nie ma żadnych szans wrzucenia wirusa na serwis utrzymywany przez dziesiątki/setki doświadczonych, dorosłych osób.

Podsumowując - nie da się.

PS: Wyjątkowo głupie kłamstwo, skoro sprzedajesz konto to skąd wiesz że ktoś pobierze jakiegoś moda?

@edit: I oczywiście on na swoim komputerze na 100% pobrałby tą grę. Aha.

Opublikowano

Ja tesz mogę:

143721423494018699239.png

Ale już mniejsza z twoim celem, bo się nie da. Gdyby każdy mógł wrzucić sobie na Steam zawirusowanego moda, to nikt by go nie używał. Nie, nie da się tak zrobić, w Valve pracuje cały sztab doświadczonych programistów którzy dbają tylko o to, aby Steam był dobrą i m.in. bezpieczną platformą. Jak domyślasz się, dziecko z zerową wiedzą informatyczną nie ma żadnych szans wrzucenia wirusa na serwis utrzymywany przez dziesiątki/setki doświadczonych, dorosłych osób.

Podsumowując - nie da się.

PS: Wyjątkowo głupie kłamstwo, skoro sprzedajesz konto to skąd wiesz że ktoś pobierze jakiegoś moda?

Idioto... Sam bym go ,, zasubskrybował '' i wtedy, ten mod byłby przypisany do mojego konta ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...