Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ma wygladac AK case harden znajde daje limit+!

maczoch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie czy znajde w cenie 26,13 euro AK-47 Case harden Minimal Wear, z dobrym niebieskim paternem? Jak moge sobie ustawić ze np jak ktoś doda nowego AK case harden mw na rynek to wyswietli mi sie powiadomienie za pomoc daje LIMIT +! I jeszcze jak ma wygladac ten niebieski patern ma byc caly niebieski czy co?

Opublikowano

steam trade helper. Co do drugiego pytania, to nie wiem

Opublikowano

Jeśli ktoś jest w miarę nie ogarnięty w trejdowaniu i wystawi takiego AK to owszem - może znajdziesz. Aczkolwiek nie liczyłbym na kokosy. Znajdź sobie jakiś, który wygląda ładnie i tyle. Żeby był więcej warty musi być niebieski na magazynku, a najbardziej warte te na 'top' czyli góra kalacha. 

he?

Opublikowano

steam trade helper. Co do drugiego pytania, to nie wiem

Jak mam ustawić tego trade helpera to chyba działa tylko tak jak ktoś wystawi to odrazu kupuje.

Opublikowano

Nie ma szans, że za taką cenę trafisz naprawdę ładnego niebieskiego patterna - musisz szukać okazji, czasem się zdarza, że ktoś nie ogarnia i wystawi po zaniżonej cenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...