Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ekipki

mrkretes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, szukamy spoko ekipki z kumplami do wspólnego ponapierdzielania w zombie i rozbudowywanie się na serverze hamachi. Jedyne czego oczekujemy to poczucie humoru, dobrzy by było mieć głos po mutacji bo swoje lata już mamy i nie bardzo chcemy pograć z tzw "kidami" ;d No i oczywiiiiiście TS3 ;)

Opublikowano

jaka wersja? i czy nie lepiej skype :p nie chce mi się pobierać ts3 ;-;

P.s ja kco 20 lat mam więc myślę że się nadaje hehe

Nie ma znaczenia czy gra jest realistyczna czy nie, nieważne czy jest futurystyczna czy dotyczy przeszłości!

Nieważne czy ma dobrą grafikę, czy słabą, nieważne jest czy jest nowa, czy stara!

Gramy w gry które lubimy najbardziej, zaakceptuj wybory innych!

Bo wszyscy w nie gramy, jesteśmy jednością.

Jesteśmy Graczami!

Opublikowano

TS3 jest duzo lepszy, bez zbednych szumów itp :) Gramy na 2.2.5 ponieważ beta 3 jest strasznie nudna, duzo zombie, malo itemow w mieście.

Opublikowano

Jak znajdziesz jeszcze kilka osób + gdyby było 3.6 to mam sporą mapę z ogromnym miastem elektrownią jądrową, bazy wojskowe mało lasów ogólnie miejska mapa zaraz dodam Ci ssy to może się skusisz na 3.6

#Edit:

http://chomikuj.pl/Alberciak21/Unturned

tutaj masz ssy niestety nie ukazują całej mapy a 'M' nie działa z jakiegoś powodu bo pokazuje szary szum i nie ma pokazanego miasta...

Ale uwierz że w 3/5 osób dalibyśmy radę zagrać tam PvP bez niszczenia baz

TEMAT

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...