Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladoR s1 - INFORMACJE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was, chciałbym się dowiedzieć co dzieje się z tym serwerem aktualnie.
Nie ukrywam że chyba poległ (wielka szkoda) na dobre, ale doszły mnie słuchy że pliki są na sprzedaż. 
Ktoś się tym interesuje? Bądź byłby zainteresowany ogarnięciem tego syfu który zafundował DarkKurwince? 

Każdy doskonale wie że gdyby ogarnąć bugi, przynajmniej większość tych poważniejszych, zająć się tym serwerem, 
dobrać jakiś w miarę zgrany zespół to bez MYDEŁKA NIE MA NA POLSKIM RYNKU LEPSZEGO SERWERA EASY.

Kto się z tym nie zgadza po prostu gówno wie, lub nigdy nie grał na tym serwerze w czasach świetności..
i wcale nie chodzi mi tutaj o zapyziałą administracje i właściciela. 

Fajnie by było gdyby ktoś coś napisał co wie o dalszych losach Gladora. 
Myślę że reaktywacja + ogarnięcie syfu przerzuciło by się na doskonałą iwestycje. 
Gdybym miał środki + TEAM to sam wziąłbym się za to wszystko. 

Ps. 
Jeśli ktoś podejmowałby się lub wiedział czy ktoś zechce coś z tym zrobić, to piszę się do pomocy. 
Mógłbym zostać Game Master`em, zupełnie bezinteresownie. 

Opublikowano

Fakt, z gladorem były najlepsze czasy na metinie. Miał taki fajny klimat, nie to co teraz....

Nie wiem co ludziom odbija, że wychodzą teraz tylko HARDY... Może być tam ze 2-3, ale bez przesady... od kilku miesięcy nie ma dobrego serwera easy, a hardów mamy w pizd...

Opublikowano

GladoR padł. Pisałem z Darkiem i oficjalnie napisał że wyłaczył go i robi new project na nowych autorskich plikach jego wykonania. I Pliki GladoR s1 easy S2 Hard Divine world s1-s2 są na sprzedaż.

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Mam podobne informacje co kolega wyżej, Dark pod nowym nickiem ma zamiar coś udostępnić tu na 4um, ale daty końca jego projektu sam nie znam i zapewne zrobi to tak, że nikt się nie dowie, że to Dark bo serwer byłby spalony na stracie.

Opublikowano

Pliki serwera GladoR s1 są w trakcie sprzedaży, cena za nie wynosi 1000 zł ( jak dla mnie śmieszna suma jak za pliki z bugiem na bugu ). Serwer został wyłączony, i amen. Dark pisał, że pracuje nad jakimś nowym super projektem którym "ma się zajmować". Śmiechu warte.

Pozdrawiam.

husaberg.jpg?ZqeVnO9mpJKUydndo4ZmaQ

Opublikowano

Serwer był fajny grałem tam ciekawe ile chce za te pliki

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

Pliki glador s1 i divineworld z nich na pewno mozna zrobic serwer w pierwszej 5 najlepszych serwerow tylko trzeba by bylo ogarnac kilka bugow cos tam pozmieniac na lepsze i gotowe gralem na tych serwerach i byly super do pewnego czasu :)

Opublikowano

Serwer glador konczy swoj zywot. Gra tam z 20 osob jak nie mniej. Do tego jeszcze licznik przekręcony. Nie wiesz gdzie grać? Look w sygnaturkę :)

WYPZyvT.jpg

Opublikowano

Serwer glador konczy swoj zywot. Gra tam z 20 osob jak nie mniej. Do tego jeszcze licznik przekręcony. Nie wiesz gdzie grać? Look w sygnaturkę :)

Niema już tego serwera :p

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

Nie wiem co wy widzicie w tych setach broni które są na Tym Twoim mega serwerze reklamowcu..

Wyglądają po prostu beznadziejnie :D

Co do GladoR`a, on nigdy nie padł, był tylko nieudolnie zarządzany. 

Trochę pracy nad nim i nawet "nowy projekt" Darka Srarka nie ma najmniejszych szans. 

I myślę że jeżeli naprawdę popracować nad nim, to serwer stałby w pierwszej trójce w swojej randze. 

Ciekawi mnie, dlaczego nikt nie chce tego odpalić ponownie, z NOWYM TEAMEM, LEPSZYMI ZABEZPIECZENIAMI, JAKIMIŚ NOWOŚCIAMI i DŁUŻSZĄ FABUŁĄ. 

Jestem pewien w 100% że inwestycja szybko by się zwróciła, a reszta serwerów mogłaby pomarzyć o takiej ilości graczy ;)

PS. SKOŃCZCIE P******** ŻE GLADOR JEST JUŻ STARY, PRZEREKLAMOWANY, bo to gówno prawda. 

Za każdym razem wracało na niego multum ludzi. 

Opublikowano

Niedlugo wyjdzie  dobry server ;)

Easy - sss

a co do gladora  byl swiętnym serwerem do eq furi dalej to juz  bylo pic na wode

Opublikowano

Niedlugo wyjdzie  dobry server ;)

Easy - MPCforum 

a co do gladora  byl swiętnym serwerem do eq furi dalej to juz  bylo pic na wode

no

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...