Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarządzanie serwerami BF 4 - Procon

wlprzemek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałem się dowiedzieć czy istnieje możliwość (np przez jakieś plugin lub alternatywe procona) zarządzania serwerem (w moim przypadku battlefield 4), gdzie nie jestem właścicielem, więc nie mam dostepu do konta właściciela tylko passy tj haslo do procona, w taki sposób abym mógł zmieniać z rankingowego na nierankingowy i ustawiać hasła do serwera.

Teraz domyślnie jest to zablokowane ale może można wgrać jakieś pliki lub utworzyć przez właściciela jakiegoś profilu konfiguracji aby inni mogli też tym zarządzać?

Pozdrawiam

wlprzemek.png

Opublikowano

O ile się nie mylę to ten kto posiada pełną kontrolę nad serwerem może nadać Ci takie prawa, i nie wiem czy to się czasami nie zmienia na stronie.

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Wiesz co wbij może około godziny 17:00 jak będziesz mieć czas na tego tsa 178.217.186.86:11422 

kumpel "chyba" będzie jego byś się dokładnie zapytał bardziej obeznany jest ponieważ on zakładał nasze serwery bf3.

Faber est quisque suae fortunae

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...