Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Set arme

-.Aris.-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś ss'a z gry? Bo na obrazku miecze i laska ładnie prezentuje się, jednak wachlarz i łuk słabo :p

Opublikowano

Set całkiem ładnie się prezentuję tylko tak jak UP posiada ktoś może SS z gry ;)

Ma ktoś ss'a z gry? Bo na obrazku miecze i laska ładnie prezentuje się, jednak wachlarz i łuk słabo :P

ciężko podmienić za np. mecz na 1lv ? :O

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

ciężko podmienić za np. mecz na 1lv ? :O

No tak, postawię sobie serwer na hamachi lub pobiorę Metina, aby zobaczyć jak prezentują się bronie, które ktoś wstawił. Wg mnie powinno to być obowiązkiem osoby, która udostępnia takie rzeczy na forum, ale cóż... Jak już napisałam, miecze i laska ładnie prezentują się, ale wachlarz bardzo słabo, a w szczególności łuk.

Opublikowano

Boże ile można pisać tobie ze na c**j wrzucasz rzeczy co są dostępne od paru msc / lat?

Ps. Bronie są od yingyanga i są c**jowo trzymane (5 metrów za postacią jest model) 

1912513.jpeg

Opublikowano

W grze dodatkowo mają czarne elementy, które na ss pewnie zostały wycięte. Chyba że to jakaś poprawiona wersja.  

Opublikowano

W grze dodatkowo mają czarne elementy, które na ss pewnie zostały wycięte. Chyba że to jakaś poprawiona wersja.  

mi tam działają normalnie.

Więc raczej poprawiona.

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

Wyglądają całkiem ładnie, będę wdzięczny jeżeli ktoś zarzuci ss'em z gry :D

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Boże ile można pisać tobie ze na c**j wrzucasz rzeczy co są dostępne od paru msc / lat?

Ps. Bronie są od yingyanga i są c**jowo trzymane (5 metrów za postacią jest model) 

Haha jak czytam twoje durne wypowiedzi to tracę wiarę w ludzi.

O ile dobrze pamiętam sam udostępniałem te bronie. wyglądają dobrze druga bron od lewej jest zbugowana.

Set spoko ale % ci za to nie zdejmą  :P

Opublikowano

Tak jak pisałem 5m obok postaci.

Jak coś wrzucasz to chociaż wrzucaj modele w pełni sprawne.

1855300.jpeg

co ty tak się czepiasz to tak ma być, co ty nie wiesz??????

2 / 10

97885401236937515934.png

Opublikowano

Haha Panowie to sa moje modele które eksportowałem dla zabawy a nie znałem sie na tym dla tego sa zbugowane :D.

Moge je poprawić jeśli by ktoś potrzebował.

troche cie nie było xD dawaj jakies rzeczy od yyt.

MTnm3AS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...