Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JNG vss GOL !

MojNickZajety

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka Mam ostateczne starcie :D 

jng VS! GOL 

jak wiecie m95 jest na kampe ;d trudno się z nią chodzi jedynie jak się ma skilla i to dużego mi chodzi o precyzję 

i dokładność broni na dystans i na krótkie czyli żeby jak najmniej opadał nabój wiem że od tego są dokładne lunety 

ale zrozumiałem że trudno znaleść pustyną lunete (zestawy 5%) :D więc próbuje z range ace ;d zastanawiam się która broń bardzo precyzyjna na średni dystans do 200m 

z tego co wiem na sharqi gorączka wymiata jng a na karkadan gol i porówno na omanie ;d więc się zastanawiam która wybrać prosiłbym nazwe broni i uzasadnienie decyzji 

Z góry dziękuje odpowiadającym :D i czeka nagroda (like) 

Opublikowano

Wg mnie lepszy jest GOL ,jest dobry na krótkie i długie dystanse (zależy od opadania pocisku i lunety ).

Grałem nie raz JNG czy GOLem i M95 i stwierdze że GOL i M95 najbardziej mi sie podoba ...

JNG testowałem trochę ,ale wg mnie GOL :D .

Opublikowano

Gol, bo te wszystkie szybkie snajperki uczą lenistwa, tj. po co celować w głowę, jak na szybko można zabić 2-ma strzałami w tors

Opublikowano

JNG-90 dla mnie jest bronią bardzo dobrą lecz np. z Range Ace nie ma bata żebym poszedł z nią na Omana musi być pustynna z pustynną takie hedy mi siadają że w głowie się nie mieści ^^

Range Ace moge grać tylko  z M98B i co najwyżej L96. Golem praktycznie nigdy długo nie grałem więc nie wypowiem się na jego temat. Podsumowująć JNG ma bardzo dobrą celność ale trzeba dużo wyżej mierzyć niż np. M98b

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...