Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DDawidoSS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli wstawiłem to w złym dziale to proszę o przeniesienie bo sam nie znalazłem działu który by pasował do tej gry. Otóż wraz z kolegą chcieliśmy sobie pograć w tą starą gierkę ale niestety jak to bywa w starych grach napotkaliśmy problem. A mianowicie ping:9999. Wiemy, że multi działa ale nie mamy pojęcia jak to załatwić. Hamashit to tylko jak nie będzie innego sposobu, posiadamy tunngle ale nie wiadomo jak to zrobić aby się połączyć. Widziałem wiele rozwiązań ale nie pasuje mi to hamachi bo już kiedyś próbowałem i tego żałowałem bo internet zaczął się dziwnie zachowywać. Większość rozwiązań innych niż hamachi polegała na pobraniu jakiś plików ale ta gra ma swoje lata i większość hostingów padła, a jak nie padła to pliki zostały usunięte. Jak ktoś zna rozwiązanie to byłbym wdzięczny gdyby krok po kroku tutaj je opisał. I nie chcę tutaj widzieć poszukaj w google bo to mi wcale nie pomoże. Z góry dzięki.

Pozdrawiam

Opublikowano

Hamachi to najlepszy program,aby połączyć się z kolegą i zagrać co-op w starsze gry. 

Żeby hamachi działał sprawnie z tunngle i na odwrót drugi musi być odinstalowany, bo się komplikują.

Masz racje wiele rozwiązań problemów to pliki do pobrania. który wygasły z hostingów.

Polecam ci spróbować jeszcze raz z hamachi zagrać. I niech grę hostuje ten kto ma lepszy internet i wywalcie programy zabierające łącze typu skype itp.

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...