Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zalogowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z zalogowaniem się na serwerze, gdy pisze /login yyyy wyskakuje mi błąd " An internal error occurred while attempting to perform this command". Dodam jeszcze że nie wyskakuje napis zaloguj sie 

Opublikowano

To tak...

Jaki masz plugin na logowanie? Bez patrzenia na jaki to plugin zalecam wgranie starszej wersji z oryginalnego źródła. 

W przypadku dalszej niekompatybilności załóż serwer na hamachi i przetestuj ten plugin, albo wypróbuj inny. Przydały by się też logi z konsolki :)

Opublikowano

authme , gdy wcześniej wchodziłem i zarejestrowałem się to działało i sprawdzałem czy wszystkie pluginy się kompilują , każdy był skompilowany czyli działał .

wcześniej dałem sobie uprawnienia "*" i od tamtego czasu nie działało , wiecie może jak te uprawnienie zabrać?

Opublikowano

authme , gdy wcześniej wchodziłem i zarejestrowałem się to działało i sprawdzałem czy wszystkie pluginy się kompilują , każdy był skompilowany czyli działał .

wcześniej dałem sobie uprawnienia "*" i od tamtego czasu nie działało , wiecie może jak te uprawnienie zabrać?

Te uprawnienia zabierzesz w pluginie permissionex jak go masz lub w permisions serwera i usuwasz tam linijke z ta permisja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...