Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Crash serwera podczas wejścia innej osoby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno stworzyłem server minecraft na swoim komputerze i paczka była robiona przeze mnie na 1.6.4 a gdy odpalam server śmigam sobie normalnie, lecz gdy kolege zapraszam, żeby pograł wraz ze mną to gdy wchodzi włącza się wielki lag i crash-uje mi server proszę o pomoc w tej sprawie 

Opublikowano

Uzywasz pluginu Logit ? podobno Logit z funnguilds się rypie

więc polecam authme + funnyguilds

Jeżeli nie masz tych pluginów to jakie masz wymień

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Dołącz logi tego crash'a jaki wyskakuje. Ewentualnie po prostu musisz wgrać większą ilość Ram'u na serwer. W innym wypadku crash powoduje ta niekompatybilna ta paczka, którą wgrałeś na serwer.

Opublikowano

To jest zwyczajny serwer na modach na którym gram ja i mój kolega nie mam żadnych pluginów tylko mody :)

Opublikowano

To jest zwyczajny serwer na modach na którym gram ja i mój kolega nie mam żadnych pluginów tylko mody :)

No dobrze, to dodaj do serwera więcej Ram'u tak jak napisałem wcześniej lub zmień paczkę, bo może ona być niekompatybilna. ;) Możliwe, że wgrywałeś ją nie w kolejności lub jest zbytnio obciążająca dla serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...