Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShivaMT2 znowu navicat

kronos126p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ten serwer ciągle śmierdział mi navicatem , aż się okazało,że mam rację administrator za małą kwotę pieniężną daje graczą różne itemy , widziałem typa co ma tortuge z bonami 200% na potwory 200% na ludzi 50k hp i 60 srednie, ludzie wbiłem na tym serwie 136 wojownikiem, co mam teraz zrobić ?

Opublikowano

Daj jakieś dowody a nie wypisujesz bez podstawnie takie rzeczy :) Ss wystarczy :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Na szepcie Ci pokazał? :D Jeśli tak to beka z Cb :D

Dokładnie jeżeli ktoś Ci pokazuje na szeptach na ogólnym to lepiej poproś aby pokazał Ci na handlu, bo tylko wtedy dowiesz się czy na serwerze jest navi czy tylko kretyn, który chce adminom zrypać opinie czy też graczom granie na serwerze.

Opublikowano

Daj jakieś dowody a nie wypisujesz bez podstawnie takie rzeczy :) Ss wystarczy :)

Na szepcie Ci pokazał? :D Jeśli tak to beka z Cb :D

Dokładnie jeżeli ktoś Ci pokazuje na szeptach na ogólnym to lepiej poproś aby pokazał Ci na handlu, bo tylko wtedy dowiesz się czy na serwerze jest navi czy tylko kretyn, który chce adminom zrypać opinie czy też graczom granie na serwerze.

Tak czy inaczej... za pieniądze wszystko da się kupić :) Oprócz miłości i zaufania i przyjaciół.

Opublikowano

jest taka opcja w cheat engine ze możesz edytowac itemy . Na serwerze nie ma i nie będzie navi

Moja odpowiedź Ci pomogła ? Daj +, to bardzo motywuje :D

Opublikowano

Istnieje coś takiego jak iluzja gdzie można pozornie zrobić sobie bony z kosmosu. Prosta sprawa dla kogoś znającego się choć trochę na informatyce. ­

logo.png­

Opublikowano

Ale idiota, spamił już w naszym temacie w 5 postach, że lata navi po serwerze, żadnych dowodów, żadnych ssów, nic kompletnie nie posiada.

Ja mogę ręczyć, że żaden gracz na naszym serwerze nie ma dostępu do takiego eq, ponieważ dostęp do bazy posiadam wyłącznie ja,

proszę o zamknięcie tematu, a autora tematu prosiłbym odpowiednio ukarać, bo widzę że moje wcześniejsze zgłoszenia co do tej osoby zostały zignorowane.

Pozdrawiam

sygna.jpg

Opublikowano

A ja widziałem słonia na metin2.pl i jeszcze czołg jako mount  :O

Jesteś niepoważny człowieku. 

Nie masz żadnego dowodu na to co piszesz...

Słonia widziałem, a czołg miałem kiedyś w posiadaniu.

Hitler, jako skin na woja ... ta gra jest nieograniczona, więc uważaj co piszesz xD

@top

Bajkę zmyśliłeś i piszesz o "pomoc", abyś wyglądał na ofiarę? Ciekawe. :)

Opublikowano

Ale ja też jestem przekonany że jest navi na serwie . Nie ze względu że nakokszony mental sieknał mi 80k przy full ABS . Ale spotkałem ostatnio sure 55 lvl WP , przy full abs sieknał mi 30 k z wirka  , heheszki (y) pozdro 

Opublikowano

Ja spotkałem na swoim serwerze Justina Biebera i mówił, że mamy słaby exp więc poszedł grać gdzie indziej,

ale sam pan Komorowski jest bardzo zadowolony i nie narzeka.

Moim zdaniem temat do zamknięcia, chyba że co poniektórzy chcą tutaj napisać kolejną część Baśni Braci Grimm.

sygna.jpg

Opublikowano

Hahahahahha zamiast spamować bezsensownie o navi to dajcie dowody. Takie pisanie jest śmieszne i leci reporcik :) Jeśli CI pokazał na szepcie to jest jeszcze bardziej śmieszne bo tak jak pisali wyżej - jest od tego cheat, że pokazuje przedmiot z zupełnie innymi bonami. Śmiech na sali i tyle. Serwer jest zajeb*sty i nie ma sie do czego przyczepiać tylko marne plotki :D Pozdro

Opublikowano

Ale ja też jestem przekonany że jest navi na serwie . Nie ze względu że nakokszony mental sieknał mi 80k przy full ABS . Ale spotkałem ostatnio sure 55 lvl WP , przy full abs sieknał mi 30 k z wirka  , heheszki (y) pozdro 

Odezwało sie dziecko z jp armii widać po tematach gdzie grasz i ktore serwery hejtujesz po profilu.

Ale w sumie racja leć na pompe z której w przeciągu 2 mies uciekło 2tys graczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...