Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer czy laptop?

Skipp3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Planuję na marzec kupić "komputer". Zastanawiam co będzie lepsze w budżecie do 2000 zł, laptop czy stacjonarny.
Mam jakiś stary monitor Samsung SyncMaster 795DF, więc chyba w tych 2 tysiach będzie trzeba będzie umieścić także monitor. No chyba, że nadaje się on do czegoś xD.
Tak więc w takiej sytuacji co się bardziej opłaca :)?

Opublikowano

Stacjonarka i tak będzie wydajniejsza od laptopa. tutaj zalezy do czego ten komputer jesli chcesz mobilności to laptop

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Wiadomo, posłuży mi to głównie do gierek :). Co z tym monitorem ;)? Wymieniać, czy cały budżet ładować w PCta?

Opublikowano

Up. zestaw moze z przed pol roku ale i tak byly by wydajny jak za 1700zl, lecz tak jak piszesz lepiej dolozyc troche i kupic cos wydajnieszego 

Opublikowano

Monitor wiekowy, no ale używać od biedy się da...

Ja bym kupił zestaw za 2k bo to taka podstawa jeśli myślisz o grach, a monitor wymienił kiedyś tam za jakiś czas jak uzbierasz. Podstawowy monitor FullHD to jakieś 400 złotych, używane za 250 złotych powinieneś coś ciekawego znaleźć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...