Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobic fioletowe staty na nowym koncie?

myhame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Leopard V tieru Niemiecki i walisz po tyłach wroga.

na fioletowe staty musialbys robic leopardem 800dmg na bitwe 

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

Jak byłeś na poprzednim koncie niebieski to po prostu tutaj normalnie graj, exp czołgi itp. A jak nie byłeś to nie będziesz miał fioletowych statów a jak będziesz to tylko dlatego, że będziesz grał samymi pizdzikami do nabijania statów ale i tak będziesz noobem.

Opublikowano

nie zrobisz jesli nie jestes pro ;) i tyle w temacie 

Pls... Widzisz tą plakietkę u mnie?

Top: Kod zaproszeniowy + T2 LT. Załoga, wyposażenie, ammo za gold i fioletowe staty od 1. bitwy. #Polecam

Jeśli chcesz mieć na nowym koncie dobre staty i wbić jakiś Xt, to w 1. kolejności musisz umieć grać. Same chęci Ci nie wystarczą.

Opublikowano

Wielokrotnie to powtarzałem, powtórzę raz jeszcze. Zawsze i wszędzie obowiązuje przysłowie: "Trening czyni mistrzem". Pamiętaj: ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz. Spróbuj weryfikować błędy, które popełniasz. Jak strzelisz do czołgu i on odbije, zastanów się czemu akurat był ding, w jakie inne miejsce tego czołgu, którego uwagę rozpatrujesz należy strzelać aby zabrać damage, przeglądaj na Tank Inspector'rze weakspot'y czołgów, czyli miejsca, które w czołgu są słabe i masz bardzo dużą szansę na ich przebicie. Zainstaluj mod: Hitzones od Goha.ru, link: http://pkwot.blogspot.com/2014/04/90-goharu-hit-zones.html. Hitzones to paczka skórek na czołgi pokazujące niezbędne informacje o miejscach, gdzie znajduję się silnik czy też zbiornik paliwa, amunica i wreszcie słabe i krytyczne punkty każdego czołgu. Oglądaj polskich streamer'ów i youtube'rów, którzy dokładnie objaśniają mechanikę działania penetracji i wielu innych rzeczy w WoT'cie: Hallack'a- serię "Szkoła czołgisty", NewMulti2k. Dokładnie przeanalizuj wszystkie miejsca, w które powinieneś strzelać, a w szczególności koła prowadzące na gąskach w każdym czołgu. W każde to duże pierwsze i ostatnie koło wchodzi dmg, mało tego uszkadzasz moduł gąsienicy- zrywasz ją, dzięki czemu twoi sojusznicy mogą strzelać we wroga, a ty dostaniesz premię za damage zadany przez sojuszników w czołg wroga, który unieruchomiłeś. I jeszcze jedno kolego, ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz, bo "trening czyni mistrzem"- to jest niezbędna rzecz, tak jak amen w pacierzu, o której musisz pamiętać mając na celu wybicie się na progi około 3k wn8.

Życzę sukcesów czołgisto :)

Opublikowano

Top: Kod zaproszeniowy + T2 LT. Załoga, wyposażenie, ammo za gold i fioletowe staty od 1. bitwy. #Polecam

Jeśli chcesz mieć na nowym koncie dobre staty i wbić jakiś Xt, to w 1. kolejności musisz umieć grać. Same chęci Ci nie wystarczą.

Jaki jest kod ?

Sygnaturka_Swieta_2015.png

Opublikowano

Jaki jest kod ?

Kod z którego ja korzystałem jest już nieaktywny.

Aktualnie 14k bitew 1721 wn8 ;)

W takim razie nie ma sensu robić nowego konta, chyba że masz ponad 2700WN8+ z ostatnich 1000 bitew i myślisz o topowych klanach.

Opublikowano

11k wn8 jedna bitwa na koncie  http://wotlabs.net/eu/player/statyna41231

statyna41231 ... mam nadzieje ze nie zalozyles 41231 kont .... chociaz w tej grze nic mnie nie zdziwi ;)

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

Polecam elc amx 5 strzałów i 4k wn8+ gold ammo

Na elcu koniecznie trzeba mieć żarówkę. Bez niej nie ma co campić, bo nie wiadomo kiedy jesteśmy wyświeceni, a 1-2 pestki i pograne. ELC skupia 3 sekundy, dlatego trzeba się na dłuższą chwilę zatrzymać aby skupić celownik. Gold Ammo nie ma sensu używać. Ten czołg ma aż 175 penetracji, tyle samo co is-6. Na goldzie prawie 250, co pozwala przebijać wszystko z czym ma do czynienia. 

11k wn8 jedna bitwa na koncie  http://wotlabs.net/eu/player/statyna41231

statyna41231 ... mam nadzieje ze nie zalozyles 41231 kont .... chociaz w tej grze nic mnie nie zdziwi ;)

41232 konta, bo jeszcze mój tomjur z 600wn8 i 20k bitew.

Opublikowano

ELC jest dobrym wyborem, ale na niego trzeba mieć jakąś załogę + odpowiednie moduły. Ja osobiście bawiłbym się pasywanie i strzelał z krzaków, bo w końcu idzie oddać 5 strzałów w ciągu bitwy.

Opublikowano

Czas zmienić swoje konto z 10-ma bitwami na prawdziwe konto z 900 WN8 ;)

/Edit, daruj se tego warna, fake konto nie zrobi z Ciebie pro gracza, a wymówka że gra/grał z tobą ojciec... to nie wymówka ^^ tyle ode mnie 

Opublikowano

Kod z którego ja korzystałem jest już nieaktywny.

W takim razie nie ma sensu robić nowego konta, chyba że masz ponad 2700WN8+ z ostatnich 1000 bitew i myślisz o topowych klanach.

Co mu po fioletowych statach bez czołgów?Wbić te 5 10tierów to też troche roboty, żeby wzięli do dobrego klanu.

Czas zmienić swoje konto z 10-ma bitwami na prawdziwe konto z 900 WN8 ;)

/Edit, daruj se tego warna, fake konto nie zrobi z Ciebie pro gracza, a wymówka że gra/grał z tobą ojciec... to nie wymówka ^^ tyle ode mnie 

Własnie.

Co do tematu to skoro masz 1,8k overalla to po co chcesz na siłe fiolet?Zapewne grasz na 2,5k+ więc samo wejdzie z czasem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...