Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serwera prywatnego 4Story podobnego do globala

matiqq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam prywatnego serwera do 4story. Zależy mi najbardziej, żeby przypominał zwykłego 4 story. Czyli, żeby na starcie nie dostać super ulepszonych itemów ani levela maksymalnego. Jedyne co chce to to żeby na serwerze szybciej się wbijało level i dostawało więcej golda.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jedynie możesz wybrać P4Story.

Nie dostajesz tam maksymalnego poziomu tylko dobry ekwipunek na parę dni. 

Możesz tam nawet wybrać stary interfejs.

Leci na nim więcej kasy i expa. 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

Czyli tak jak wyżej. Jedynym serwerem prywatnym, na którym jeszcze da sie grać i spełnia twoje wymogi to P4Story. Inne nie są takie jak ten raczej.

Opublikowano

P4Story jest o niebo lepsze niz PL polecam ;)

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

P4Story jest o niebo lepsze niz PL polecam ;)

Odpowiedź już została udzielona.

Ale co do P4Story to ma lepsze zabezpieczenia niż PL więc lepiej na P4Story grać bo lepiej się gra i więcej gra.

Opublikowano

i znowu pojęcia o niczym nie macie... p4story ma lepsze zabezpieczenia niz pl, ta a ja jestem prezydentem. Poszukaj to znajdziesz hacki do p4story znam jeden, który nadal działa, więc masz racje super serwer z super zabezpieczeniami. 

Opublikowano

i znowu pojęcia o niczym nie macie... p4story ma lepsze zabezpieczenia niz pl, ta a ja jestem prezydentem. Poszukaj to znajdziesz hacki do p4story znam jeden, który nadal działa, więc masz racje super serwer z super zabezpieczeniami. 

Istnieje teraz mega hack na serwery gameforge JHack, który nie działa na P4Story, a dzięki niemu można sporo zarobić na globalu. Na P4Story jeszcze nie spotkałem się z cziterem, a na plu jest ich od groma. 

Opublikowano

To prawda hacki do P4Story istnieja ale nie sa one opublikowane .

Znam kilka osob ktore tworza hacki i poprostu wiem ze zabezpieczenia P4Story jest ciezej ominac niz zabezpieczenia stosowane przez GFa.

Opublikowano

To prawda hacki do P4Story istnieja ale nie sa one opublikowane .

Bo zapewne są płatne... Ale i tak nie warto hackoweać bo nie masz frajdy z gry...

I tak jedynym dobrym serwerem jest P4Story

Opublikowano

Bo zapewne są płatne... Ale i tak nie warto hackoweać bo nie masz frajdy z gry...

I tak jedynym dobrym serwerem jest P4Story

Bo dobry cheat to płatny cheat ;3

Nie ma frajdy, lecz można się dorobić ;p

Dokładnie P4Story na razie to najlepszy serwer pvp, a Eden najlepszym serwerem pvp.

Opublikowano

Czyli: płać jak nie chcesz grać fair a nie płac jak chcesz grać fair. I tak P4Story jest lepsze ze wszystkich. Nawet od PL.

Opublikowano

Kurde, sam wyjdź jak tak bardzo chcesz. Mam prawo do udzielania się.

I tak P4Story najlepszy bez gadania.

Opublikowano

Boze king, k***a wyjdz stad nie znasz sie na gre a piszesz farmazony jak pojebany

Po co odrazu sie spinac  .

Kazdy ma prawo do przedstawienia swoich pogladow.

Opublikowano

Każdy ma prawo...

Jak P4Story ci nie odpowiada to inny poszukaj.

Opublikowano

Każdy ma prawo...

Jak P4Story ci nie odpowiada to inny poszukaj.

No ale niestety hersen tego nie rozumie :c

Opublikowano

Hersen nie rozumie niestety... Zawsze na naszym forum i na innych się znajdzie jakiś fajny serwer 4Story. Nie tylko P4Story

Opublikowano

Teraz masz duzy wybor serwerow prywatnych.

Opublikowano

Duży wybór. Wystarczy poszukać, wybierz jakiś który cię zainteresuje a jak się spodoba to graj.

Opublikowano

Hah redaktorzy, widać , że chcecie tylko nabijać posty, czytam tutaj tylko wasze, ( nieodpowiadajcie na to)

/top

P4story, to jest serwer , którego szukasz.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam chciałem pograć na serwerze P4Story leczy gdy juz pobrałem przez torrenty włączam instalator to wyskakuje mi błąd ze nie mam odpowiednich uprawnień do otworzenia tego pliku i nagle się kasuje myślałem ze to przez Nortona wiec dodałem go do zapory i dla pewności wyłączyłem anty wirusa lecz błąd się powtarza w nieskaczonosc 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...