Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Najlepsze w swoich klasach auta za IGC oraz najlepsze do klasy S auto za SB

afsdad11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć tak jak w temacie mam do Was pytanie otóż póki co mam 2.5 miliona IGC i nie wiem czy kupić za to samochód czy uzbierać do 10 mil IGC i dopiero wtedy zacząć zakupy. Czy już teraz kupić auto ?

Moim kolejnym pytaniem jest jakie auto najlepiej będzie się sprawować w klasie A oraz S na wszystkie rodzaje wyścigów (nie koniecznie jeden model samochodu)? Dużo osób mówi, że Lamborghini Murcielago LP 670 4 Superveloce

Albo inaczej czy mógłby ktoś doradzić najlepsze samochody dla danej klasy za IGC oczywiście oraz napisać obok modelu do jakich wyśgiów byłby najlepszy. Z góry dziękuję i pozdrawiam :) Cena nie gra robli oczywiście bo IGC dozbieram ale chciałbym od razu wiedzieć w jakie auta mam celować ;)

Oraz jaki samochód z klasy S byłby najlepszy za SB ?

Opublikowano

Lamborghini Murcielago LP 670 4 Superveloce jest bardzo dobrym wyborem do klasy A i S na wszystkie wyścigi.

Oprócz niego dobrze się spiszą(choć nieco gorzej):

W klasie A:

Na dragi Lamborghini Murcielago Lp-650 Roadster lub Lamborghini Murcielago Lp-640(Roadster poradzi sobie nieco lepiej)

Na wyścigi Porsche 911 GT2

W klasach B,C i D na wyścigi:
Mitsubishi Eclipse GS-T

Na kręte trasy ew. Mazda Rx-8.

Do klasy C na dragi:

Audi RS 4

Do klasy E:

VW Scirocco, ew. na niektóre trasy Nissan Silvia.

Z klasy S najlepszym autem za SB jest McLaren F1, lecz jest bardzo drogi.

Tańszym odpowiednikiem jest Pagani Cinque.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Do S i A na wyścigi i dragi:

Lamborghini Murcielago LP670 Sv

Do B, C i D na wyścigi:

na proste trasy Mitsubishi Eclipse GS-T

na kręte trasy Mazda RX8

Do C na dragi:

Audi RS4

Do E na wyścigi:

Nissan Silvia na trasę Camden Hills

Volkswagen Scirocco na pozostałe trasy

f

Opublikowano

Dzięki a jeszcze mam pytanie wkładać jakieś części do nich bo jeśli włożę jakieś to mi zmieni klasę na jakiej to jest zasadzie gram niecały 3 dzień więc dlatego pytam bo nie wiem dokładnie na jakiej to zasadzie działa  :) Oraz jakie pakiety kart kupować za IGC te za 60 tys. i 100 opłacają się czy też nie warto wydawać na nie pieniędzy.?

Opublikowano

Jeśli chodzi o karty to bardziej opłaca się kupywać te za 60k.

Do aut z klasy E wkładaj byle jakie części, liczy się tylko, żeby zostały w klasie E(najlepiej kombinuj tak, żeby był overall 249).

Kolorki części do wszystkich aut zaraz podam ;)

Opublikowano

Aha czyli wkładać takie części jak najlepsze a zarazem żeby zostały w danej klasie ? A co z Lambo muszę mieć 2 modele jeden zrobić do klasy S a drugi do A czy jeden model wbić do klasy S i bd mógł on jeździć również w A ?

Opublikowano

@afsdad11

Lambo musisz mieć 2 modele, to, które będzie w klasie S nie będzie mogło jeździć w klasie A.

Jeśli chodzi o części to najlepiej trzymać się setupów dla aut, w edycji tego postu zaraz je podam.

Mitsubishi Eclipse GS-T
Silnik: Czerwony
Turbo: Niebieskie / Żółte
Skrzynia: Żółta / Czerwona
Zawieszenie: Niebieskie
Hamulce: Żółte / Czerwone
Opony: Żółte

Mazda RX8
Silnik: Czerwony / Zielony
Turbo: Czerwone / Żółte
Skrzynia: Czerwona / Niebieska
Hamulce: Czerwone / Żółte
Opony: Czerwone / Żółte

Lamborghini Murcielago LP640 / LP650-4 Roadster
Silnik: Zielony
Turbo: Żółte / Zielone
Skrzynia: Niebieska
Zawieszenie: Zielone
Hamulce: Żółte
Opony: Żółte / Czerwone

Lamborghini Murcielago LP670-4 SV
Silnik: Zielony
Turbo: Zielone / Żółte
Skrzynia: Niebieska
Zawieszenie: Zielone

Setup na dragi:

Silnik, turbo, przekładnia: Zielone

Zawieszenie, hamulce, opony: Czerwone

Porsche 911 GT2 (996)
Silnik: Żółty
Turbo: Żółte
Skrzynia: Czerwona / Żółte

Opublikowano

Aha czyli wkładać takie części jak najlepsze a zarazem żeby zostały w danej klasie ? A co z Lambo muszę mieć 2 modele jeden zrobić do klasy S a drugi do A czy jeden model wbić do klasy S i bd mógł on jeździć również w A ?

Musisz mieć dwa modele.

Można oszukać klasowe wyścigi, w prywatnych wyścigach można zamiast A pojechać S, lecz jest to bug, a za używanie bugów grozi ban.

f

Opublikowano

Nie no nie chce nic bugować do bana mi się nie spieszy :) Aaa właśnie dzięki za podanie najlepszych modyfikacji dla danego samochodu :) A tutaj mam pytanie o co chodzi z tymi kolorami chodzi o to, że np wygląd karty z silnikiem jest żółty itd ? Czy jak bo za bardzo nie wiem a szukałem po forum ale nie mogłem znaleźć  objaśnienia o co chodzi z kolorkami części. te wszystkie części są 3 czy 4 * ? Co do tego Porsche nie widzę tego modelu jest model Porsche 911 GT2 997 ale jest ono za SB. Oraz nie widzę modelu Mitsubishi Eclipse GS-T ;/

Opublikowano

Części powinny mieć jak najwięcej gwiazdek.

Jeśli chodzi o kolorki to np. zielony silnik jest pomalowany na zielono itp.

Edit:

Mitsubishi Eclipse GS-T to w grze Mitsubishi Eclipse,a Porsche 911 GT2 (996) to po prostu Porsche 911 GT2

@afsdad11

Opublikowano

Aha już rozumiem dzięki za pomoc a i jeszcze jedno. Co do tego Porsche nie widzę tego modelu jest model Porsche 911 GT2 997 ale jest ono za SB. Oraz nie widzę modelu Mitsubishi Eclipse GS-T ;/ albo ja coś źle patrzę nie wiem już ale wydaje mi się, że nie ma 

Opublikowano

Aha okey dzięki temat do zamknięcia a edycji nie zauważyłem bo dopiero teraz włączyłem odświeżanie i mi się pojawił ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...