Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Sterowniki do karty graficznej

dzidek443

Pytanie

Opublikowano

Witam w moim laptopie mam karte graficzna HD 8850m jednak na youtube i na internecie jest napisane, ze jest to karta r9 m265x to raczej ta sama karta i pytanie teraz jakie sterowniki mam pobrac poniewaz zniknelo mi przelaczanie grafiki i wlasciwosci grafiki amd. Druga karta graficzna to jakas intela. Gdy pobralem sterowniki ze strony amd to wyskoczyl tylko blad i wlasciwosci i opcje grafiki od intela byly a od amd nie bylo. Prosze link do ss: http://zapodaj.net/fb12de20b6832.png.html

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to co za problem zainstalować sterowniki które masz na CD albo stronie supportu laptopa ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nic bo nie instalujesz sterowników przeznaczonych dla laptopa 

po prostu zainstaluj sterowniki jakie potrzeba

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Temat do zamknięcia. Poradziłem sobie dzięki xongox wystarczyło pobrać program i on sam wykrył jakie potrzeba sterowniki i je zainstalowac wielkie dzięki xongox forum jest dla takich ludzi jak ty właśnie :)

Opublikowano

nie podam bo  nie wymyśle sobie  , w końcu jaki masz laptop wiesz lepiej, ja nie 

problem masz wejść na stronę producenta i  ściągnąć ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Laptop mam dell inspiron 3537 postaram sie pobrac te sterowniki ...

Pobrałem sterowniki takie jakie wykryła mi strona dell i pobrałem sterowniki HD 8850m, poniewaz taka karte mam i teraz zamiast przelaczania i wlasciwosci grafiki amd oraz wlasciwosci i opcji grafiki intela mam tylko amd catalyst control centel a gry probuje wejsc tam to wyskakuje takie cos:

http://zapodaj.net/0131a78b3317b.png.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...