Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o bana za LeagueSharpa

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Witam mam pytanie bo juz od tygodnia gram na tym no update i nie mam bana dostane za to bana ze gram na l#?

Jak grasz bez łatki na antycheata (której chyba jeszcze nie ma) masz 100% szansy na bana . Czekaj do następnego banwave tylko ;)

Opublikowano

Info na 100% potwierdzone.

W tym momencie w ich bazie jest haczyk obok Twojego nicku.

Nie zbanują Cię od razu, bo nie chcą, by było wiadomo za co był ban.

Będzie on na pewno, bo nie jest tam ominięty Anty-Cheat jak się należy.

Potwierdzone info. :mellow:

Pomocnik
Opublikowano

potwierdzone info ? bo jak by bany mieli dawac to juz bym dostal a nie mam narazie nic bo nie wiem czy rp sie oplaca kupywac

Nie dostałbyś bo LoL to nie cs. Tutaj się nie dostaje bana jak tam, że widzą Cie na cheatach i leci ban. W LoL'u działa to na zasadzie zbiorowego banowania - banwave. Zbierają informacje o cheaterach itp. a jak nadejdzie czas to lecą dla nich bany.

Opublikowano

Nie dostałbyś bo LoL to nie cs. Tutaj się nie dostaje bana jak tam, że widzą Cie na cheatach i leci ban. W LoL'u działa to na zasadzie zbiorowego banowania - banwave. Zbierają informacje o cheaterach itp. a jak nadejdzie czas to lecą dla nich bany.

VAC również banuje na zasadzie banwave.

potwierdzone info ? bo jak by bany mieli dawac to juz bym dostal a nie mam narazie nic bo nie wiem czy rp sie oplaca kupywac

confirmed 100%

Opublikowano

VAC również banuje na zasadzie banwave.

confirmed 100%

VAC banuje na zasadzie banwave ale roznica jest taka ze sa cheaty undetectec i wtedy cie to omija, ale jesli grasz jak cheater i ludzie Cie reportuja to mozesz dostac overwatcha(ludzie ogladaja Twoja gre i decyduja czy cheatowales).

Opublikowano

VAC banuje na zasadzie banwave ale roznica jest taka ze sa cheaty undetectec i wtedy cie to omija, ale jesli grasz jak cheater i ludzie Cie reportuja to mozesz dostac overwatcha(ludzie ogladaja Twoja gre i decyduja czy cheatowales).

Overwatch to nie to co ban za cheaty, niby podobne ale to nie to samo :D Mówimy o automatycznych wykryciach.

Opublikowano

Ban murowany przecież to logiczne :D grasz na tym L# co pozostali przed poprzednią fala banów, w której bany dostała połowa graczy Ligi Legend. Od tej pory L# jest OUTDATED ­z zamiarem żeby go ktoś nie używał, a jak ty wgrałeś sobie jakąś łatkę to tylko i wyłącznie na swoją odpowiedzialność i na pewno długo na niej nie pograsz ;)

Opublikowano

Nie martw się, dostaniesz bana to napiszesz do supportu i tak jak ja dostaniesz UB. Easy as fck.

izi to jest j*****e twojej matki kappa

co do tematu to tak 100% bana dostaniesz i 100% unbana nie dostaniesz

qxw0er.jpg

Opublikowano

Bana nie ominiesz, sam joduska pisał i przepraszał za to, że nie dopracował anty-anty cheata :)

K2yjCFw.png

Opublikowano

Jak dostaniesz, to co z tego? Napiszesz prośbę do supportu o UB i dostaniesz, tak jak ja.

Dowody proszę.

Co do tematu, dostaniesz, na forum jest napisane jest 99% szansy że dostaniesz bana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...