Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Terenzo - zostaniesz zalogowany na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałem stworzyć hamaka na plikach Terenzo wszystko niby dobrze włączam channele wpisuje passy i wciąż jest "zostaniesz zalogowany z serwerem"..Sysser jest pusty jedyne co mnie dziwi, gdy wchodzę do sysinstall i sprawdzam czy IP jest dobrze wpisane to za każdym razem w miejscu, gdzie powinno być moje IP z koncowka .100 jest puste jak i te pole 255.0.0.0.. 

Opublikowano

Nic nie wywala

Tak skonfiguruj :) Analogicznie ze swoim IP ^^

52d09ae5291c8.jpg

Tak właśnie jest ustawiony. Gdy wchodzę do sysinstall następnym razem to pole z końcówką .100 jest puste.

Opublikowano

Nic nie wywala

Tak właśnie jest ustawiony. Gdy wchodzę do sysinstall następnym razem to pole z końcówką .100 jest puste.

bo za każdym razem będzie ...

skonfigurujesz /etc/rc.d/netif restart && cd /usr/home/mt2 && ./start.sh

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

bo za każdym razem będzie ...

skonfigurujesz /etc/rc.d/netif restart && cd /usr/home/mt2 && ./start.sh

Nic nie dało :/ @-.Aris.-

#W jaki sposób ustawić PONG?

Opublikowano

Nic nie dało :/

#W jaki sposób ustawić PONG?

Na tych plikach (nowszej wersji) nie ma pongu :).

Opublikowano

Netmask :

0.0.0.0

spróbuj

jesli nie zadziała, wejdź do FTP i daj sysser. może to być błąd w mob/item_proto lub coś z dropem.

Opublikowano

Netmask :

0.0.0.0

spróbuj

jesli nie zadziała, wejdź do FTP i daj sysser. może to być błąd w mob/item_proto lub coś z dropem.

@Dynamic

Zmiana Netmaska nie zadziałała, gdzie znajduje się sysser w ftp?

Opublikowano

zostaw maszynę w spokoju i powiedz lepiej czy bazę wgrałeś do klienta ftp i czy rooty podmieniłes :)

Tak i tak

Opublikowano

Podepne sie do tematu , ja mam problem z nie odpalającymi sie game.. wie ktoś jak to naprawic? zaraz jeszcze raz spróbuje i jakby byl potrzebny sysser czy cos to dodam.

@Edit

game juz odpalilo , jakos zrobilem, lecz logując sie do gry wywala przy ladowaniu, ew jak sie lacze dojdzie do "logowanie" i cofa mnie do wpisania passów.

350x19.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...