Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana serwera za pół ceny

MedykMatyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Mam pytanie, czy była kiedyś promocja ze zmianą serwera za pół ceny? Bo nie jestem pewien, a zamierzam zmienić serwer i nie wiem czy kupować 2600rp, czy czekać :P Jeśli była taka promocja to kiedy? Googlowałem(może słabo) i nie widziałem nic.

Pozdrawiam ;)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Wątpię żeby takie coś było, jak już to raczej za 0 rp.

@btw nie wiem czy tylko ja tak mam czy inni też ale mam opcje przeniesienia na 3 regiony za 0 rp.

vwwlxl.png

Opublikowano

-_- Właśnie na westa chciałbym się przenieść, ale mam Turcję i Rosję tylko za free. Nie mieszkasz czasami w którymś z krajów Westa? Bo podobno była taka opcja(jak widać wciąż jest), albo nie masz bardzo starego konta? :P

Btw. Jeszcze pytanie, czy jeśli mój nick byłby zajęty na nowym serwerze to za darmo mogę go zmienić?(w sensie, gdy mam załóżmy nick XYZ na eaście, a na weście by już było konto o nicku XYZ to mógłbym zmienić nick za free?)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

-_- Właśnie na westa chciałbym się przenieść, ale mam Turcję i Rosję tylko za free. Nie mieszkasz czasami w którymś z krajów Westa? Bo podobno była taka opcja(jak widać wciąż jest), albo nie masz bardzo starego konta? :P

Btw. Jeszcze pytanie, czy jeśli mój nick byłby zajęty na nowym serwerze to za darmo mogę go zmienić?(w sensie, gdy mam załóżmy nick XYZ na eaście, a na weście by już było konto o nicku XYZ to mógłbym zmienić nick za free?)

Chyba tak i żebyś zmienił nick to robie własnie konto o takim nicku :D

Opublikowano

Tak, konto od kolegi z Szwajcarii, po przeniesieniu jeśli nick będzie zajęty mam opcje zmiany za free.

Opublikowano

Jak konto było założone dosyć dawno temu (nie znam dokładnej daty) to jest opcja przeniesienia się na EUW, Turcję, Rosję za darmo - miało to ułatwić graczom z danego regionu możliwość grania na ich rodzimych serwerach, które powstały po pierwszy serwerze. Przy przenoszeniu konta, jeśli nick jest zajęty, to możesz go zmienić za darmo, to samo jest z loginem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...