Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] AscarialS2-Zapoznanie się z serwerem- bardzo pozytywnie xD

xPyskata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z  bólem to oglądałem...

Trzeba było nie oglądać,a nie płaczesz xD

Masakra xD Przecież tego się nie da oglądać, przypałowa muzyka i głos ktory mówi wszystko w jednej tonacji bez żadnych emocji

Jak chcesz emocji ,to w głowe się popukaj xD

Opublikowano

typowe... zamknięta na krytykę

to po co filmy wrzucasz jak oceniac nie mozna?

A co juz nie można odpowiedzieć ,to odrazu oznacza zamknięta na krytykę?;D

Chcesz too oceniasz,nie to nie proste chyba ;d

Ps: nie musisz być adwokatem innych,i odpowiadać za nich ,ale chyyba lubisz xD

Opublikowano

A co juz nie można odpowiedzieć ,to odrazu oznacza zamknięta na krytykę?;D

Chcesz too oceniasz,nie to nie proste chyba ;d

Ps: nie musisz być adwokatem innych,i odpowiadać za nich ,ale chyyba lubisz xD

Wydaje mi się, że słowa także kierowane były do mnie to odpowiedziałem. Nie nadajesz sie do kręcenia, tyle w temacie. Ubogo, bardzo ubogo.

Aha, i pisać się naucz. :>

Opublikowano

Wydaje mi się, że słowa także kierowane były do mnie to odpowiedziałem. Nie nadajesz sie do kręcenia, tyle w temacie. Ubogo, bardzo ubogo.

Aha, i pisać się naucz. :>

Ubogi to Ty jesteś swoimi tekstami bezsensownymi,zresztą widzę że wszędzie lubisz cisnąć po ludziach .Takie hobby chyba?;D

Apropos napisz mi gdzie zrobiłam błąd,jeśli się pisać mam nauczyc?^^

Opublikowano

Ubogi to Ty jesteś swoimi tekstami bezsensownymi,zresztą widzę że wszędzie lubisz cisnąć po ludziach .Takie hobby chyba?;D

Apropos napisz mi gdzie zrobiłam błąd,jeśli się pisać mam nauczyc?^^

PO PROTU NIE NAGRYWAJ WIĘCEJ ! 

OGARNIASZ ?! 

Opublikowano

Nie rozumiem, jak można nie uwzględniać zdania innych, skoro wrzuciło się nagranie na publiczne forum, na którym każdy ma prawo je ocenić. Każde zdanie jest warte tyle samo, no, chyba że czeka się tylko na pochwały, BO NAGRAŁA DZIEWCZYNA.

Co do Twojego filmu, kiepsko się to ogląda, kiepsko się słucha Ciebie, mówisz niewyraźnie, muzyka Cię zagłusza. Mówisz wszystko w jednym tonie, postaraj się czasem coś zmienić, bo można zasnąć. Nie hejtuję, lecz krytykuję, wydaje mi się, że konstruktywnie.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Nie rozumiem, jak można nie uwzględniać zdania innych, skoro wrzuciło się nagranie na publiczne forum, na którym każdy ma prawo je ocenić. Każde zdanie jest warte tyle samo, no, chyba że czeka się tylko na pochwały, BO NAGRAŁA DZIEWCZYNA.

Co do Twojego filmu, kiepsko się to ogląda, kiepsko się słucha Ciebie, mówisz niewyraźnie, muzyka Cię zagłusza. Mówisz wszystko w jednym tonie, postaraj się czasem coś zmienić, bo można zasnąć. Nie hejtuję, lecz krytykuję, wydaje mi się, że konstruktywnie.

Przecież ja nikomu nie zabraniam komentować,poza tym wiem ze trochę kiepsko wyszło bo dopiero się uczę ..ale juz powoli ogarniam,więc będzie lepiej ,a co do tonu to nie będe się wydzierać przez mikro czy odpier..jak niektórzy ,każdy ma inny głos itp, ale dzięki za opinię.

Opublikowano

Przecież ja nikomu nie zabraniam komentować,poza tym wiem ze trochę kiepsko wyszło bo dopiero się uczę ..ale juz powoli ogarniam,więc będzie lepiej ,a co do tonu to nie będe się wydzierać przez mikro czy odpier..jak niektórzy ,każdy ma inny głos itp, ale dzięki za opinię.

Każdy kiedyś zaczynał i miał prawo robić coś źle, ważne, żeby próbować i pracować nad tym ;) Wydzieranie się jest słabe, osobiście dlatego mało kiedy oglądam filmy z serwerów, bo jak słyszę to wszystko to aż żal tego słuchać, ale z drugiej strony monotonia w głosie też nie jest najlepsza, trzeba jakoś znaleźć rozwiązanie między tym a tym. Czekam na dalsze filmy. ;)

xdnXBJo.png

Opublikowano

Każdy kiedyś zaczynał i miał prawo robić coś źle, ważne, żeby próbować i pracować nad tym ;) Wydzieranie się jest słabe, osobiście dlatego mało kiedy oglądam filmy z serwerów, bo jak słyszę to wszystko to aż żal tego słuchać, ale z drugiej strony monotonia w głosie też nie jest najlepsza, trzeba jakoś znaleźć rozwiązanie między tym a tym. Czekam na dalsze filmy. ;)

I takich ludzi się szanuje ,którzy potrafią podejść do tego z rozumem.Zapamiętam i postaram się coś zmienić ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...