Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HLDJ CS Go

Doomestos95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie do was jak ustawić konwertowanie piosenki by w cs była w jak najlepszej jakości bo np jak puszczam niektóre piosenki w których jest lekki lub średni bass to strasznie ta piosenka pierdzi. chciał bym by się tak nie robiło dodam że do konwertowania piosenek używam dBpoweramp i ustawiam go tak to pierwsze okienko z cyferkami na 16 bit (CD) następnie 11KHz oraz channels na 1 mono. wiecie może jak to poprawnie ustawić ? by piosenki w grze były w lepszej jakości bo nie wiem może coś robię źle i dla tego proszę was o szybką pomoc. z góry dzięki :) 

Opublikowano

O jakie gatunki piosenek Ci chodzi? Jeśli jakies 'bassowe' to nie spodziewaj się cudów. To nie jest MP3 gdzie wszystko będzie płynne. HLDJ to jakieś discopolo/pop etc. Osobiście jak konwertowałem piosenki przez konwerter wbudowany w hldj'a to miałem lepszą jakość niż np. na takim audacity.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...