Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nasza 2 lepsza :) mapa Escape ''Mroczny Escape''

oskaros45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej ! , zrobiliśmy drugą lepszą mapę minecraft tym razem escape mam nadzieje że się spodoba :D tym razem użyliśmy wielu komend .

post-1177491-0-97997800-1423341912_thumb.png

post-1177491-0-26631200-1423342445_thumb.png

post-1177491-0-15947500-1423342464_thumb.png

post-1177491-0-10339400-1423342513_thumb.png

niestety nie mogłem wgrać lepszych screenów bo plik był za duży :< 

ale czort z tym :D przekonajcie się sami , gra nie wymaga texture packa

DOWNLOAD:

filmik YOU TUBE (sorry za jakość)
UWAGA ! 
kordy do spawnu :
744  4  -453
po prze-teleportowaniu napiszcie ./gamemode 2
aby się przeteleportować należy napisać ; ''/tp 744  4  -453''
SKAN:
post-1177491-0-78344600-1423343018_thumb.png

Opublikowano

No gratuluje super mapka :D tylko byl taki tici problem, trzeba ta mape wsadzic na serwer bo na normalu jak wsadzilem nie mialem wogule permisji na zmiane trybu.

Najlepsze co bylo to - trollowanie xD dalem sie nabrac i bloklem, pokonalem to w 30 min :) super jako event, pytanie czy moze to byc na innych serwerach wasza mapka uzyta jak bedzie stalo od kogo?

Opublikowano

Wszedłem, i musiałem specjalnymi programami edytować mapkę, bo zrobiliście respawn nie wiadomo gdzie, a nie było permisji na komendy. I jeszcze "śmiejący się gość", o co z nim chodzi? Mapka jest zdecydowanie za krótka, i trudno to nazwać escapem, bo nie było żadnej fabuły, był jeden parkour, jeden labirynt, strzelanie z łuku i kilka zagadek. Jest również wiele niedociągnięć jak pisanie z małej litery, błędy ortograficzne itd. Życzę powodzenia w następnej mapie!

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Pobrałem mapę, zagrałem i powiem szczerze, że udało się wam. Na prawdę fajnie to wyszło, commandblocki robią swoje :)­

gvpW1Ob.png

Opublikowano

wiemy ze spawnem mieliśmy problemy ale już wiemy o co chodzi a z tym śmiejącym się kolesiem to przesadziliśmy xD za duży spam i mapa za trochę za krótka ale na błędach się uczymy :) teraz robimy mapkę '' Nawiedzony adventure '' i wszystko będzie tym razem na 100 % dopracowane ! dziękujemy za komentarze ! 

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...